Denné menu

Reštaurácia Čierny orol
Reštaurácia Junior komplex

Tešia sa na Vás žiaci, majstri a zamestnanci SOŠOS. SOŠOS, 70. rokov s Vami!

 


Reštaurácia Čierny orol

Hlavné námestie 19, Rimavská Sobota

Pondelok - 15.04.2019
0.33l Brokolicová krémová s krutónmi A 1,7
1:350g Liptovské kuracie stehno /štvrť/,kombinovaná príloha, šalát národná kuchyňa – ponuka + jablko A7
/smotana, syr ,zapečené, 1/2 hlávky hlávkový šalát /
2: 200g Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky ,tatárska omáčka A1,3,7

Utorok - 16.04.2019
0.33l Hovädzia s cestovinou A1,3
1:150g Sviečková na smotane, knedle národná kuchyňa A1,3,7,9
/hovädzie zadné mäso /
2:450g Ryžový nákyp s marhuľovým kompótom A 1,3,7

 

 

Streda - 17.04.2019
0.33l Minestrone národná kuchyňa
1:150g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát + zákusok A1,3,7
2:300g Šopský šalát, pečivo národná kuchyňa A7
/paradajka, paprika ,uhorka, cibuľa ,balkánsky syr ,korenie, soľ/

 

 

Štvrtok - 18.04.2019
0.33l Cesnaková s opraženým chlebom A1,7
1:350g Jarný šalát s kuracím mäsom, pečivo A7
/paradajky, uhorky, ľadový šalát, tatárska omáčka, kuracie prsia/
2:450g Bačov dezert /pirohy s makom, strúhankou, orechmi/ národná kuchyňa A1,3,7,8

 

Piatok - 19.04.2019
ZATVORENÉ




 

 

 


Reštaurácia Junior komplex

Železničná ulica 703, Rimavská Sobota

 

Pondelok - 15.04.2019
0,33 l Boršč so zeleninou A 1,3,9
A: 150 g Chumo s kuracím mäsom, cuketou a sezamom, dusená ryža A 7,11
B: 120 g Vyprážaný karbonátok so zemiakovým prívarkom, chlieb A 1,3,7

Utorok - 16.04.2019
0,33 l Hovädzí vývar s krupicovými haluškami A 1,3,9
A: 120 g Bravčové prírodné karé „Lacipecsenye“, opekané zemiaky, miešaný šalát A 1,3,7
B: 150 g Bulgur s francúzskou šošovicou a kuracím mäsom, miešaný šalát A 1

 

 

Streda - 17.04.2019
0,33 l Šalátová, chlieb A 1
A: 240 g Vyprážané kuracie stehno, drvené zemiaky s pažítkou, broskyňový kompót A 1,3,7
B: 120 g Mexický hovädzí guláš, dusená ryža, šalát Junior A 1,3

 

 

Štvrtok - 18.04.2019
ZATVORENÉ

 

 

 

Piatok - 19.04.2019
ZATVORENÉ

 

 

 


Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prílohy k jedlám 200 g, šaláty 120 g, kompóty 100 g , žemľové knedle 160 g.
Pozn.: u jedál označených + nie je možnosť podávania polovičných porcií!


* Alergény:
1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany