Denné menu

Reštaurácia Čierny orol
Reštaurácia Junior komplex

Tešia sa na Vás žiaci, majstri a zamestnanci SOŠOS. SOŠOS, 70. rokov s Vami!

 


Reštaurácia Čierny orol

Hlavné námestie 19, Rimavská Sobota

Pondelok - 20.11.2017
Z technických príčin zatvorené

 

 

 

 


Utorok - 21.11.2017
Z technických príčin zatvorené

 

 

 

 

 

Streda - 22.11.2017
0.33l Kuracia Ujházi s mäsom a rezancami národná kuchyňa A1,3
1: 150g Plnená paprika, knedle + zákusok A1,3
2: 200g Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka A1,3,7

Štvrtok - 23.11.2017
0.33l Kapustová kyslá s klobásou, chlieb A1
1: 150g Bravčový Gordon Blue, restované zemiaky s cibuľkou, paradajkový šalát národná kuchyňa A1,3,7
/bravčové karé plnené syrom, šunkou, obalené v strúhanke –vyprážané/
2: 400g Špagety aglio, olio, peperončíno národná kuchyňa A1,7



Piatok - 24.11.2017
0.33l Zeleninová so strúhaním A1,3
1: 150g Kuracie soté Zurich v šampiňónovo – krémovej omáčke , maslové halušky národná kuchyňa+ banán A1,3,7
2: 380g Túros csusza /tvarohové rezance/ národná kuchyňa A1,3,7

 

 

 


Reštaurácia Junior komplex

Železničná ulica 703, Rimavská Sobota

 

Pondelok - 20.11.2017
0,33 l Rascová s vajcom, chlieb A 1,3
A: 120 g Krčmársky špíz z kuracích pŕs, zemiaková kaša, kapustový šalát A 1,3,7
B: 120 g Oheň v srdci (zemiakové placky s pikantným kuracím mäsom, kapusta) A 1,3,7

 

 

Utorok - 21.11.2017
0,33 l Hovädzí vývar s mäsovými knedličkami A 1,3,9
A: 120 g Hovädzie varené zadné, žemľové knedle, kôprová omáčka, ovocie A 1,3,7
B: 150 g Cestovinový šalát s kuracím mäsom a sušenými paradajkami A 1,3,7


 

Streda - 22.11.2017
0,33 l Šošovicová so zemiakmi, chlieb A 1,7
A: 150 g Bravčové ohnivé mäso, kombinovaná príloha, červená repa A 1,10
B: 320 g Pľundrové koláče plnené s tvarohom a hrozienkami A 1,3,7

 

Štvrtok - 23.11.2017
0,33 l Zeleninová s mrveničkou A1,3,9
A: 120 g Hovädzí karlovarský guláš, domáce maslové halušky A 1,3,7
B: 120 g Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, broskyňový kompót A 1,3,7

 

 


Piatok - 24.11.2017

0,33 l Hrachová s párkom, chlieb A 1,9
A: 120 g Furmanské kuracie prsia, kombinovaná príloha, kapustový šalát A 1,7
B: 120 g Bravčový peštiansky rezeň, zemiaková kaša, cviklový šalát A 1,3,7

 


Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prílohy k jedlám 200 g, šaláty 120 g, kompóty 100 g , žemľové knedle 160 g.
Pozn.: u jedál označených + nie je možnosť podávania polovičných porcií!


* Alergény:
1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany