Denné menu

Reštaurácia Čierny orol
Reštaurácia Junior komplex

Tešia sa na Vás žiaci, majstri a zamestnanci SOŠOS. SOŠOS, 70. rokov s Vami!

 


Reštaurácia Čierny orol

Hlavné námestie 19, Rimavská Sobota

Pondelok - 20.02.2017
0.33l Talianska A 1,3
1:150g Pikantné plátky Abasár, zemiaková kaša, šalát -ponuka národná kuchyňa + jablko A 1
/marinované kuracie prsia s prísadou tymiánu a štipľavej papriky + šalát z čínskej kapusty/
2:450g Ryžový nákyp s marhuľami A1,3,7

 


Utorok - 21.02.2017
0.33l Fazuľová –Jókai s údeným mäsom a klobásou, národná kuchyňa chlieb A1,7
1:150g Valachova šnicla, kombinovaná príloha, kyslá uhorka národná kuchyňa A1,7
/rezeň z karé na prírodný spôsob,zapečený s bryndzou a smotanou/
2:450g Granatiersky pochod, kapustový šalát


Streda - 22.02.2017
0.33l Kurací vývar s mäsom a rezancami A1,3
1: 150g Lasagne s mäsom národná kuchyňa + zákusok A1,7
2: 400gBryndzové halušky so smotanou a slaninkou národná kuchyňa A1,3,7

 


Štvrtok - 23.02.2017
0.33l Egerská mäsová polievka - vývar národná kuchyňa A1,3
1: 120g Sikulské bravčové rebierko, knedle A1,3, 7
/rezeň z bravčového karé na prírodný spôsob ,poliaty omáčkou s kyslou kapustou zjemnené smotanou//
2: 150g Grilovaný oštiepok s grilovanou zeleninou národná kuchyňa A 7
/paprika ,paradajky ,uhorky ,šampiňony ,zemiaky ,cuketa/


Piatok - 24.02.2017
0.33l Zeleninový boršč, chlieb národná kuchyňa A1,7,9
1: 150g Čevabčiči, opekané zemiaky + banán A 1,3,7
2: 200 g Vyprážané šampiňony, varené zemiaky, tatárska omáčka A 1,3,7

 

Cena menu A: 3,30 €
Cena menu B: 3,00 €

Okrem denného menu si môžete vybrať aj z ďalších jedál podľa dennej ponuky.


Reštaurácia Junior komplex

Železničná ulica 703, Rimavská Sobota

Pondelok - 20.02.2017
0,33 l Paradajková s cestovinou A 1
A: 120 g Brniansky bravčový rezeň, kombinovaná príloha, miešaný šalát
(plnené rezne so šunkou, vajíčkom a hráškom, vypražené v trojobale) A 1,3,7
B: 150 g Restovaná kačacia pečeň s jablkami, dusená ryža s hráškom, kyslé uhorky A 1

 

Utorok - 21.02.2017
0,33 l Rybacia Burida, chlieb A 1 ,4
A: 120 g Kuracie prsia Saltimbocca, zemiaková kaša, čalamáda, ovocie A 1,7
B: 120 g Bravčové karé na rasci, zemiaková kaša, čalamáda A 1,7

 

Streda - 22.02.2017
0,33 l Kurací vývar s rezancami A 1,3,9
A: 120 g Hovädzie varené zadné, paradajková omáčka, žemľové knedle A 1,3,7
B: 400 g Talianske špagety (so zeleninou, syrom niva a parmezánom) A 1,3,7


Štvrtok - 23.02.2017
0,33 l Česká zemiaková so zeleninou, chlieb A 1,7
A: 120 g Prírodný kurací rezeň, syrová omáčka, cestoviny penne A 1,3,7
B: 120 g Debrecínsky bravčový guláš, kolienka A 1,3

 


Piatok - 24.02.2017
0,33 l Kapustová s klobásou, chlieb A 1,7
A: 150 g Selský talíř (pečené br. pliecko, údená krkovička, dusená kapusta, knedle, zemiakové placky) zákusok A 1,3,7
B: 120 g Hradný kurací rezeň, zemiaková kaša, mrkvový šalát A 1,3,7

 

 

Cena menu A: 3,30 €
Cena menu B: 3,00 €

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prílohy k jedlám 200 g, šaláty 120 g, kompóty 100 g , žemľové knedle 160 g.
Pozn.: u jedál označených + nie je možnosť podávania polovičných porcií!


* Alergény:
1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 kysličník siričitý a siričitany