No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Hot Art 2009: Vo štvrtok Afro Campana & Friends, v sobotu westernový deň

12. augusta 2009 |  | | | |

Exotiku  v podobe kubánskych a latinsko–amerických rytmov prinesie už zajtra,  13. augusta, o 19.00 hod. priamo na nádvorie Reduty Čierny orol nitrianska kapela Afro Campana & Friends.

V osem člennej skupine sa predstaví skvelý bubeník Igor Holka, basgitarista Juraj Púčať, klavirista Pavol Brezina, flautistka Alica Rétiová, speváčka a saxofonistka Dominika Titková ako aj traja výborní bubeníci a perkusionisti. Všetci spolu vytvárajú neobvyklú fúziu rytmu a melódie.

V podaní Afro Campana & Friends sa môžete tešiť na tanečnú hudbu, latino jazz či world music. Spojenie temperamentu viacerých kontinentov, nástrojov a kvalitných hudobníkov zaručuje neopakovateľný hudobný zážitok!

MsKS: Westernový deň v mestskej záhrade

V sobotu, 15. augusta,  o10.00 hod. vypukne v rimavskosobotskej mestskej záhrade Zlatá horúčka. Počas celého dňa Mestské kultúrne stredisko pripravilo súťaže a hry pre deti, nafukovací hrad, maľovanie na tvár, rodeo býka, ryžovanie zlata s udelením certifikátu, jazdu na koňoch, streľbu i ukážky a výučbu country tancov v podaní košickej tanečnej skupiny Nashville. Súčasťou programu sú westernové scénky Túlavých vlkov, vystúpenie rimavskosobotskej country skupiny Bluetrend a skupiny Betliarske vidly.
„Podávať  sa budú aj westernové špeciality – western kofola, megapalacinky pečené na mieste s rôznymi náplňami či fazuľový guľáš,  fungovať bude tiež stanica pivnej pomoci“ povedala pre Rimava.sk Tatiana Koniarová z Mestského kultúrneho strediska.

Podujatie Hot Art 2009 organizuje Mestské kultúrne stredisko v Rimavskej Sobote v spolupráci so Spojenou školou. Projekt podporilo Ministerstvo kultúry SR.
Lístky na koncerty za výborné ceny si môžete zakúpiť v MsKS a Turistickom informačnom centre a pred každým koncertom priamo na mieste.

Súvisiace články:
Hot Art 2009 - Jana Kirschner, Heľenine oči, Oskar Rózsa, či Afro Campana
Hot Art: Mimoriadne úspešný začiatok, divadelný večer s Elou a Hopom dopadol na výbornú
Hot Art 2009: Heľenine oči nesklamali, v Redute odohrali výborný koncert
VIDEO - Hot Art 2009: V Redute Čierny orol odznela exotika v podaní Afro Campana & Friends
VIDEO – Hot Art 2009: Jana Kirschner predviedla v redute Čierny orol ozajstnú koncertnú lahôdku

 

Zdroj: Rimava.sk (PR článok)


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross