No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO/HOT ART: Tanečné predstavenie Júlio a Rómea prekvapilo a pobavilo

22. júla 2014 |  | | |

fotoPrekvapivé, originálne, jedinečné, také bolo sobotňajšie tanečné predstavenie v rimavskosobotskom Dome kultúry. Laci Strike a jeho tanečná skupina priniesli na pódium Shakespearov príbeh lásky v modernom hip-hopovom prevedení. Na viac ako stovku divákov tak čakal večer plný prekvapení a zábavy.

„Už samotný názov, Júlio a Rómea, naznačoval, že mladí tanečníci sa postarajú o nevšedný umelecký zážitok. To, čo predviedli na pódiu, bolo skutočne originálne, dynamické a vtipné,“ zhodnotila Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska. Aj tanečníci potvrdili, že slovná prešmyčka v názve je akýmsi ich „úletom“, jedným z mnohých, ktoré sa objavili v predstavení. Spomenuli, že takmer ročná príprava bola preto plná zábavy a aj vystúpenie pred publikom je vždy iné, osobité. Predstavenie režírovala Soňa Ferancová.

“Júlio a Rómea je zatiaľ najsilnejší projekt mojej kariéry. Niekoľko rokov som čakal, kedy bude tá pravá chvíľa. Tá nastala teraz,” vyjadril sa o predstavení jeho choreograf, známy tanečník Laci Strike.

Tanečníci zo skupiny Strike Force 1 sa okrem večerného vystúpenia stihli cez deň venovať deťom. Tie si mohli v estrádnej sále vyskúšať hip-hopové tanečné kroky a skvelo sa pri tom zabaviť.

Program kultúrneho leta pokračuje v auguste, v piatok, 8. augusta o 19.00 hod. divákov pobaví komédia z manželského života „3×2“ v podaní Csongora Kassaia  a Zuzany Martinkovej-Znášikovej. V nedeľu, 10. augusta, bude nádvorie Čierny Orol patriť opäť tým najmenším. O 17.00 hod. príde Divadlo Hudby Košice s rozprávkovým muzikálom Maťko a Kubko, ktorý je plný chytľavých ľudových, ale aj autorských pesničiek.

Projekt HOT ART – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MK SR a spoločnosti Automax s.r.o.

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=iX4C4LTv_2w" width="600" height="388"]

Zdroj: Sponzorovaný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross