No active "ca-sidebar-197687" sidebar

KONCERT: Rimavskosoboťanom zaspieva „Drakula“ Daniel Hůlka

Daniel HulkaZlatý a niekoľkonásobný strieborný český slávik, známy muzikálový herec a operný spevák Daniel Hůlka mieri na slovenské pódiá, začiatkom budúceho mesiaca sa predstaví aj v Rimavskej Sobote. Jedinečný koncert s klavírnym doprovodom je na programe vo štvrtok, 2. októbra, v Dome kultúry, ako súčasť medzinárodnej súťaže v zručnostiach študentov Four Fest.

„Každý rok sa snažíme spestriť dvojdňový festival vystúpením niektorého zo známych interpretov, či už zo slovenskej alebo susednej hudobnej scény. Chceme, aby program zaujal nielen účastníkov Four Fest-u ale aj širokú verejnosť. Počas predošlých ročníkov koncertoval napríklad raper Ego, speváčka Katka Knechtová či Vašo Patejdl, tentokrát sa publiku predstaví známa česká osobnosť s výnimočným hlasom, Daniel Hůlka,“ povedal pre Rimava.sk Jaroslav Bagačka, riaditeľ Strednej odbornej školy obchodu a služieb, ktorá podujatie Four Fest organizuje. Ako spomenul, spevákova zastávka v Rimavskej Sobote je jedinečnou príležitosťou na stretnutie s touto zaujímavou osobnosťou, ďalšie koncerty budú už len na východnom Slovensku.

[su_media url="http://www.youtube.com/watch?v=rSiwgBjZ544" width="600" height="400"]

Daniela Hůlku preslávila najmä postava grófa Drakulu z rovnomenného muzikálu, ale známy je aj ako Monte Cristo či kráľ Brambas z rozprávky Z pekla štěstí. Na svojom konte má niekoľko sólových albumov, podieľal sa však aj na mnohých ďalších, spolu s poprednými českými umelcami.

Vstupenky na koncert Daniela Hůlku v Rimavskej Sobote si môžete zakúpiť aj v predpredaji, v Mestskom kultúrnom stredisku a na sekretariáte SOSOŠ na Športovej ulici v Rimavskej Sobote. Cena vstupenky je 8 eur.

koncert

Zdroj: Reklamný článok (Rimava.sk je mediálny partner podujatia)
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross