No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Populárne trio La Gioia prichádza s veľkolepým vianočným galakoncertom

1. decembra 2014 |  | |

La GioiaDomáce a svetové hity aj množstvo krásnych vianočných skladieb v originálnom podaní, taký je program galakoncertu, s ktorým do Rimavskej Soboty v adventnom čase príde populárne trio La Gioia. Už v utorok, 2. decembra podvečer, mladí sympatickí speváci navodia atmosféru blížiacich sa sviatkov a postarajú sa o nezabudnuteľný hudobný zážitok. „Môžete sa tešiť aj na úplne nové úpravy skladieb v podaní La Gioia, ktoré zostávajú zatiaľ v utajení a budú skutočne príjemným prekvapením,“ avizuje Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska, ktoré koncert organizuje.

Ako prezradila, pop operné trio sa v divadelnej sále Domu kultúry predstaví v sprievode hostí,  Simple Lounge Orchestra. Ide o originálne spojenie dvoch zdanlivo odlišných hudobných svetov: klasických hudobných nástrojov s laptopom. Zaručená klasika ako ju nepoznáte!

Vstupenky na koncert je možné zakúpiť si už teraz, v predpredaji v Turistickom informačnom centre a Mestskom kultúrnom stredisku, za cenu 15 eur. Cena vstupenky na mieste: 18 eur.
[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=LiSjuI8jd2I" width="600" height="400"] Zoskupenie La Gioia vzniklo v roku 2008. Prezentuje hudobný štýl, pop operu, ktorý spája populárnu hudbu a operný spev. Traja speváci interpretujú populárne piesne v štýle belcanta. Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov, ktoré v podaní La Gioia znejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

"La Gioia" v preklade z talianskeho jazyka znamená radosť. A práve s radosťou, hispánskym temperamentom a talianskou vášňou prichádza La Gioia, aby ponúkla nevšedný a na slovenskej hudobnej scéne jedinečný hudobný zážitok.

La Gioia

Zdroj: MsKS, PR-článok

Pri PR-článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross