No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V sobotu večer robí v Rimavskej Sobote diskotéku DJ Fero Hora

8. mája 2009 | |  | 

Ako sme už informovali, v rámci stretnutia absolventov gymnázií a SVŠ v Rimavskej Sobote  navštívi mesto známy videodiskotekár a historik popovej hudby, rodák Rimavskej Soboty, Fero Hora.  Ako nám oznámil člen organizačného výboru, Tibor Pálszegi, nastala mierna zmena v programe. „Vzhľadom na obľúbenosť Fera Horu sme sa rozhodli zorganizovať diskotéku, ktorá bude dostupná aj širokej verejnosti, nielen účastníkom stretnutia absolventov“, povedal Pálszegi.  

Hudobná a videoprojekcia Fera Horu je pripravená v niekoľkých blokoch, od päťdesiatych až po deväťdesiate roky popu.  Akcia sa začne zajtra, 9. mája, od 20:00 hodiny, v Dome kultúry. Vstupné na diskotéku je 5 EUR, pre účastníkov stretnutia absolventov je vstup bezplatný.   Vstupenky je možné kúpiť v predpredaji v Turistickom centre na Hlavnom námestí, alebo priamo na diskotéke. 

Nastala zmena aj v konaní sprievodnej akcie stretnutia absolventov. Burza nápadov “Ako pomôcť mestu a jeho okoliu?”  sa presunula do kaviarne Tri Ruže, na hlavnom námestí. „Burzu plánujeme zrealizovať zajtra, medzi 10:00 a 13:00 hodinou, radi na nej privítame každého, kto má záujem a aj dobrý nápad“, prezradil Pálszegi. 

Lístky na stretnutie absolventov je možné kúpiť dnes do 15:00 pre budovou Domy kultúry, po 15:00 v kaviarni Tri Ruže. Tu môžete získať aj podrobnejšie informácie o stretnutí.

 Súvisiace články:
Na stretnutí bývalých gymnazistov aj Fero Hora
Plánuje sa netradičné stretnutie absolventov gymnázií

 

PR článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross