No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Zuzana Smatanová mala v Rimavskej Sobote najnižšiu účasť na svojom koncerte

Približne osemdesiat fanúšikov sa zišlo na koncerte Zuzany Smatanovej, ktorým včera vo večerných hodinách v dome kultúry vyvrcholili oslavy Dňa mesta. Jedna z najpopulárnejších súčasných slovenských speváčok  tak na koncerte v Rimavskej Sobote zaznamenala najnižšiu účasť vo svojej doterajšej kariére. Pre Rimava.sk to uviedol speváčkin manažér Pavol Smolka.

„Koncert si objednalo mesto v rámci osláv Dní mesta, jeho propagácia išla úplne mimo nás,“ povedal pre Rimava.sk Smolka, ktorého táto slabá návštevnosť mrzí.
Vystúpenie Zuzany Smatanovej sa pôvodne malo konať na rimavskosobotskom amfiteátri,  počas dňa ho však organizátori presunuli do domu kultúry na žiadosť kapely.

Súčasne s koncertom mladej slovenskej speváčky prebiehala na Hlavnom námestí trojhodinová Akcent paráda, v ktorej odzneli hity z Repete. Podľa odhadov prilákala viac divákov, ako koncert Zuzany Smatanovej.

Organizátori si nevedia nízku účasť na koncerte vysvetliť. „Napriek tomu, že tam bolo málo ľudí koncert bol veľmi dobrý, kapela pochválila ľudí na záver, bola dobrá atmosféra. Končilo sa autogramiádou. Tí, čo prišli, naozaj vedeli prečo tam idú,“ povedala pre Rimava.sk Tatiana Koniarová z Mestského kultúrneho strediska. Nízka účasť podľa nej mohla súvisieť s tým, že Deň mesta sa konal uprostred pracovného týždňa.  Ako potvrdila, koncert bol z amfiteátra presunutý kvôli počasiu. Podľa Koniarovej najväčšiu účasť zaznamenali počas poobedňajšieho programu Centra voľného času Relax a tanečných klubov na Hlavnom námestí.

[flashvideo filename=http://www.rimava.sk/video/Smatanova_1.flv /]

Zdroj:Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross