No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Poslankyňa žiada zoznam služobných ciest primátora, viceprimátora a prednostu

9. októbra 2009 |  | | |

Aneta VargicováO zoznam pracovných služobných ciest primátora, vicepimátora a prednostu mestského úradu za posledných 12 mesiacov požiadala v závere posledného rokovania mestského zastupiteľstva (7. októbra) poslankyňa Aneta Vargicová. V zozname majú byť uvedené osoby, s ktorými predstavitelia samosprávy na svojich služobných cestách jednali ako aj výsledok stretnutia.

Ako pre Rimava.sk poslankyňa uviedla, zoznam služobných ciest je pripravená zverejniť. Na otázku, prečo oň požiadala, uviedla: „Lebo ma to zaujíma a myslím si, že to bude zaujímať aj ostatných.“

Rimavskosobotský primátor Štefan Cifruš požiadavku poslankyne Vargicovej vníma ako vyslovenie  poslaneckej nedôvery voči vedeniu mesta a tiež ako politický útok na svoju osobu.

„Predpokladal som, že niektorí poslanci budú naďalej stupňovať tlak nielen na úrad, ale aj môj post. Pre pani poslankyňu a každého obyvateľa mesta nie sú tieto údaje tajné, to znamená, že samozrejme ich dostane. Úrad nemá čo skrývať,“ vyjadril sa pre Rimava.sk Cifruš. 

„Pokiaľ má poslankyňa Vargicová niečo na srdci, môže to prezentovať aj bez afektu a priamo. Aj ja by som sa jej mohol opýtať, čo pre mesto urobila v čase svojho pôsobenia na vysokom politickom úradníckom poste v Bratislave. Ale neurobím to, lebo tiež poznám odpoveď,“ uzavrel primátor.

.

zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross