No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Deň detí: Tradičné výborné podujatie na V. Skálniku pri rybníku aj tohto roku

24. mája 2009 |  | | | |

Mikroregión Rimava a Rimavica pozýva malých aj veľkých na Deň detí, ktorý sa bude konať 30. mája 2009 (sobota) od 10.00 hod. na Vyšnom Skálniku pri rybníku. Ani tento rok nebude chýbať prechádzka rozprávkovým lesom, s rôznymi úlohami a sladkými odmenami, či maľovanie na tvár a jazdenie na koňoch.

Poobede k nám zavíta aj Silák Emil so svojou zábavno – súťažnou šou pre všetky deti a ich rodičov. Neveríte, že niekto môže byť najrýchlejší, najsilnejší, najobratnejší, najšikovnejší, dokonca aj najkrajší? Trúfate si zmerať sily s Emilom? Tak neváhajte a príďte! Srdečne ste všetci vítaní. O občerstvenie pre malých i veľkých je postarané. Vstupné je ľubovoľné.

Pred rokom malo podujatie medzi deťmi úspech, zúčastnilo sa ho takmer 600 návštevníkov. „ Deň detí organizujeme už po ôsmy rok“, povedala pre Rimava.sk jedna z organizátoriek Elena Kubaliaková. Kubaliaková upresnila, že pre návštevníkov budú pripravené dva stánky s občerstvením, guláš, kapustnica, párky a kopa sladkostí. Samozrejmosťou bude okrem iných atrakcií zázračná cesta rozprávkovým lesom, súťaže, jazdy na koňoch a obľúbená známa rimavskosobotská Spektakulárna divadelná spoločnosť so svojou šou Silák Emil. 

Program:
30. mája 2009 od 10.00 hod.
Vyšný Skálnik – pri rybníku
- rozprávkový les
- súťaže a sladké odmeny
- jazdenie na koni
- maľovanie na tvár
A príde aj Silák Emil so svojou zábavno - súťažnou šou pre všetky deti a ich rodičov.

Zdroj: (Mikroregión Rimava a Rimavica, Rimava.sk)
.

 

 


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross