No active "ca-sidebar-197687" sidebar

DOPLNENÉ: V Tornali došlo k vážnej dopravnej nehode. Kamión narazil do viacerých áut

V Tornali došlo k vážnej dopravnej nehode. Kamión narazil do viacerých áutV centre mesta Tornaľa došlo dnes popoludní k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej prišla o život jedna osoba. Ďalšiu z nich previezli s ťažkými zraneniami do rimavskosobotskej nemocnice. Informáciu pre Rimava.sk potvrdila banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. K nehode došlo na Mierovej ulici, blízko autobusovej zastávky.

Podľa hovorkyne sa podľa predbežných informácií nehoda stala tak, že vodičovi kamiónu prišlo nevoľno a narazil približne do troch áut. Pri náraze boli zranené štyri stojace osoby. Ako uviedla, jedna osoba na mieste umrela a ďalšie tri vyviazli z nehody s ťažkými zraneniami.

Na mieste nehody zasahovalo sedem príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s dvomi kusmi techniky a tri posádky záchrannej zdravotnej služby.

Doplnené o 17:50 hod. 
Do nemocnice v R. Sobote v súvisosti s vážnou dopravnou autonehodou v Tornali prijali troch pacientov. „Dve ženy, z ktorých jedna je vo vážnom stave a nie je vylúčený jej prevoz na vyššie pracovisko,“ informoval Rimava.sk hovorca siete nemocníc Svet zdravia Tomáš Kráľ. Ako ďalej spomenul, druhá žena má iba ľahšie poranenia, rovnako ako privezené dieťa. Rožňavská nemocnica z rovnakej nehody prijala jednu žena so zlomeným zápästím. „V najbližšom čase sa podrobí operácii, jej stav je však stabilizovaný,“ uzavrel.

Doplnené o 18:10 hod. 
Pri náraze prišiel o život 68-ročný Arpád z Lenartoviec. Podľa policajnej hovorkyne začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a do vyšetrovania bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Kamión podľa polície viedol 39-ročný muž z okresu Rožňava.

Podľa našich informácií sa vracali z nákupov.

Správu budeme aktualizovať.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross