No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Novú pobočku Sociálnej poisťovne dokončujú, sťahovať by sa mala začiatkom roka

Stavebné práce na novej budove rimavskosobotskej pobočky Sociálnej poisťovne sú tesne pred dokončením, presťahovať by sa mala začiatkom budúceho roka. Pre Rimava.sk to potvrdila Lýdia Výborná, poverená riaditeľka komunikačného odboru ústredia Sociálnej poisťovne.
"V najbližšom období sa uskutoční preberacie konanie, ktorým Sociálna poisťovňa prevezme dokončenú stavbu od zhotoviteľa. Následne Sociálna poisťovňa požiada príslušné stavebné úrady o kolaudačné konanie, výsledkom ktorého bude vydanie užívacieho povolenia," vysvetlila Výborná.

Ako dodala, po nadobudnutí právoplatnosti užívacieho povolenia sa pobočka presťahuje do novej budovy. "Sťahovanie sa uskutoční cez víkend, resp. mimo úradných hodín pobočky tak, aby bola prevádzka pobočky obmedzená na čo najmenšiu možnú mieru. Predpokladáme, že sa tak stane začiatkom roku 2011," uviedla.

S výstavbou novej budovy pre Sociálnu poisťovňu sa začalo v novembri 2008, realizuje ju banskobystrická spoločnosť. Podľa vestníka s ňou bola podpísaná zmluva v objeme viac ako 3,4 mil. eur bez DPH. Nová prevádzková budova Sociálnej poisťovne sa bude nachádzať oproti obchodnej akadémii, vedľa autosalónov. V súčasnosti sídli pobočka Sociálnej poisťovne v prenajatých priestoroch, prenajímateľom je Jednotný majetkový fond zväzov odborových organizácií v Slovenskej republike.

Zdroj: Rimava.sk

Súvisiace články
Nová budova Sociálnej poisťovne bude dokončená v novembri
Sociálna poisťovňa v nových priestoroch v roku 2010
Sociálna poisťovňa začne stavať pobočku už tento rok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross