No active "ca-sidebar-197687" sidebar

FLORBAL: Prvoligové Slovanistky sú v tabuľke na druhej priečke

15. novembra 2017 |  | 

Hráčky Slovanu v sobotu, 11. novembra, odohrali v Detve derby proti Dukle Banská Bystrica, ktorý bol v minulej sezóne ešte účastníkom najvyššej súťaže. Podľa tabuľky to bol súboj druhého Slovana s treťou Duklou.
Rimavskosoboťanky mali pred zápasom priemer, 10 strelných gólov na zápas. Bystričanky zas dominovali v obrane a do tohto zápasu mali priemer gólov v ich sieti 2,5 na jeden zápas. „Zo súpera šiel rešpekt, veď v predošlých zápasoch do svojej bránky nepustili ani jeden gól,“ hovorí tajomník klubu Jozef Alušík.

Bez inkasovaného gólu súper nakoniec vydržal 191 minút, keď zastupujúca kapitánka Vaslíková, vystrelila na slepo a loptička skončila v bránke. Slovanistky sa dostali do vedenia a po druhom góle, ktorý súperkám uštedrila Kristína Čintalanová už hráčky viedli až do konca zápasu. Konečný stav zápasu bol 8:5 pre Slovanistky.
Dievčatá hrali v zostave: brankárky Schvarcová a Udvardyová, hráčky Šándriková, Ružičková, Uhrinová, Csériová, Janoštiaková, Kučeráková, Kureková, Čintalanová a kapitánka Vaslíková
Priebežná tabuľka
1. 1. FBC Florbal Trenčín 21b
2. FBC Slovan 15b
3. Dukla Banská Bystrica 12b
4. Lido 11b
5. Florpédo 10b
6. Žochár Topoľčany 10b
7. Hurikán Bratislava "B" 7b
8. Hornets Mútne 6b
9. 1.SC Malacky 4b
10. Cassovia Velesis Košice 0b

 

Zdroj: FBC Slovan, Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross