No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Fanny na zaoceánskej lodi tancovala s Kat De Luna, opäť sa predstavila aj v USA

Fanny Madarászová, mladé dievča z Rimavskej Soboty, ktorej pred niekoľkými rokmi učarovala Zumba. To si všimol aj zakladateľa Zumby Beto Perez a od tej doby Fanny nevystupuje len po jeho boku, ale aj po boku rôznych hudobníkov. A už nie len po celom svete na pevnine, ale aktuálne zažila aj to, aké to je tancovať na zaoceánskej lodi. Fanny však v tomto roku stihla oveľa viac. Pre Rimava.sk to priblížil jej otec Alexander Madarász. Ako povedal, tento rok bol pre Fanny veľmi pestrý.

Začalo to aprílovou cestou do USA a neskôr aj v júli. V apríli však Fanny podľa jej otca dostala pozvanie na Zumba Cruise/Zumba plavbu, počas ktorej navštívila Mexico a Kajmanské ostrovy. „Plavba trvala 5 dní na Royal Caribbean Navigator of the Seas lodi, ktorá je jedna z najväčších, je 311 metrov dlhá s 15 poschodiami. Na nej tancovalo až 2500 Zumba milovníkov. Fanny reprezentovala Slovensko na tejto obrovskej akcii,“ priblížil otec Alexander a dodal, že na plavbe mala šancu tancovať s takými osobnosťami ako Kat De Luna, Fuse ODG, Immabeast, BIP, Jessica Cirio, Muh Arruda a podobne.

O pár mesiacov neskôr, v júli, bola už druhýkrát v Miami, a potom na celosvetovej Zumba konferencii v Orlande, kde sa stretlo 8 tisíc Zumba inštruktorov. Ako poznamenal Alexander, prvýkrát v Zumba histórii deti mohli mať hodinu na konferencii v masters class. Fanny a jej priatelia dostali príležitosť urobiť hodinu pre inštruktorov. „Mali veľký úspech, viac ľudí navštívilo ich hodinu ako tie ostatné,“ avizoval. Ako ďalej priblížil, vyvrcholením tejto akcie v každom roku je Fitness Concert, kde Fanny tancovala už po siedmy krát. Podľa Alexandra tam vystúpili známi hudobníci ako Gente de Zona, Montana Tucker, Max Pizzolante, Dahrio Wonder a ďalší.

„Hoci tento rok bola Fanny v Amerike už po siedmy raz, v júli cestovala úplne sama a vôbec to nebol pre ňu problém. Vždy sa veľmi teší a chystá. Má tam veľa priateľov, ktorí ju veľmi čakajú,“ spomenul jej otec. Ako doplnil, okrem Ameriky tento rok Fanyy stihla tancovať aj v Ríme (Taliansko), Katowiciach (Poľsko), Rimini(Taliansko), Costa Maya, Grand Cayman, v septembri ju čaká Leipzig (Nemecko) a v októbri Francúzsko.

Aj keď sa môže zdať, že Fanny je neustále na cestách, počas letných prázdnin mala podľa jej otca čas aj na oddych, kamarátov a rodinu. Ako prezradil, Fanny vo voľnom čase veľmi rada hrá na klavíri, gitare a miluje jazdenie na koni. „Pomaly sa prázdniny končia a Fanny v septembri nastúpi do 10. ročníka. V tomto školskom roku bude študovať 2 ročníky,“ ozrejmil Alexander a ako dodal, snom mladej Fanny je študovať medicínu alebo právo. Držíme jej teda palce, aby sa jej aj tento sen splnil.

Zdroj: Rimava.sk FOTO: archív rodina Madarász


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross