No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Prečo je dôležité mať dobrého prezidenta? Príď o tom diskutovať do Čierneho orla

Marec bude na Slovensku aj mesiacom prezidentských volieb. A aj keď v krajine vládne parlamentná demokracia, je dôležité aj to, akého máme prezidenta. A práve o tom o budúcom prezidentovi sa bude v stredu, 27. februára od 18:00 hod. diskutovať v priestoroch Čierneho orla na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote.Medzi pozvanými sú zástupcovia a zároveň organizátori diskusie z iniciatívy Za slušné Slovensko ako aj domácej organizácie Rimavská kaviareň. Diskutovať budú Juraj Šeliga (právnik, Za slušné Slovensko Bratislava), Táňa Sedláková (sociálna psychologička, Za Slušné Slovensko, Bratislava), Jakub Pohle (Za slušné Slovensko, Banská Bystrica), Ivan Sýkora (Za slušné Slovensko, Prievidza), Miroslava Čierna (Za slušné Slovensko/ Rimavská Kaviareň Rimavská Sobota) a moderátor večera bude Jakub Kratochvíl (Za slušné Slovensko, Bratislava).

„Diskusia z názvom Marec 2019: Mesiac prezidentských volieb bude hlavne o tom, prečo je dôležité ísť voliť, prečo je dôležité mať dobrého a slušného prezidenta a reč bude aj o kompetenciách prezidenta,“ uviedla pre Rimava.sk jedna z organizátorov Miroslava Čierna.

Podľa jej slov rok 2018 priniesol mnoho zmien a turbulencií a nie je jedno ako sa k takýmto spoločenským problémom postaví prezident.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross