No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Reprezentanti Slovenska Para Taekwondo si priniesli z Chorvátska cenné kovy

26. júna 2019 | |  | 

Cvičenci TKD Hnúšťa ako reprezentanti Slovak national team pod vedením hlavného trénera Maroša Oláha v chorvátskom Záhrebe na medzinárodnom turnaji 2nd International „Friendly“ Para Taekwondo Open 2019 získali dva cenné kovy.

Tým prvým bol Tomáš Mravec v kategórii P20 Junior, ktorý získal striebornú medailu a Mária Brindzová P20 Seniorka získala zlatú medailu. Attila Oláh P20 Junior sa nakoniec nezúčastnil turnaja skrz zranenia. Za Slovak national team sa ešte zúčastnili: Dominika Kuchtová získala 1. miesto - Ryong ŠKP Bratislava, Roman Farkaš získal 3. miesto - Falcon Rimavská Sobota a spolu získali aj pohár za 3. miesto celkového hodnotenia klubov.

„Bohužiaľ tento turnaj sa niesol v smutnej atmosfére pretože vo štvrtok ráno prehral svoj posledný boj z chorobou náš priateľ prezident Chorvátskeho Para Taekwondo zväzu Vlado Požežanac, tréner usporiadateľského klubu, vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť príbuzným a blízkym odpočívaj v pokoji,“ uviedol Tomáš Mravec

Ako dodal, gratuluje všetkým a ďakuje za dobrú reprezentáciu Slovenska, TKD klubu Hnúšťa, mesta Hnúšťa, Rimavskej Soboty, ďakuje aj za podporu SATKD a SPV.

Zdroj a Foto: Tomáš Mravec


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross