No active "ca-sidebar-197687" sidebar

NETSAM: Od návrhu vašej počítačovej siete cez jej výstavbu až po dohľad a stály servis

28. júla 2020 |  | 

Počítačová sieť je neodlučiteľnou súčasťou vybavenia už prakticky každej modernej firmy či domácnosti. Nie je však jedno, ako ju máte navrhnutú a kto sa o ňu stará. A to nielen kvôli funkčnosti či výkonu siete, ale aj pre čoraz dôležitejšiu bezpečnosť vašej siete a vašich údajov.

Spoločnosť NETSAM s. r. o. je odborníkom na tému počítačových sietí. Majiteľ spoločnosti Jozef Köböl má viac než 20-ročné skúsenosti s ich budovaním a prevádzkou. "Poskytujeme profesionálne a kompletné služby týkajúce sa sietí. Na základe analýzy potrieb navrhneme spôsob vytvorenia siete tak, aby splnila všetky očakávania klienta, aby bola schopná rásť v prípade budúcich potrieb, ale aby bola zároveň udržateľná aj z pohľadu výdavkov. Navrhnutú sieť sme schopní, samozrejme, vybudovať a zabezpečiť jej neustály monitoring a servis. Ak si chce klient prevádzkovať sieť samostatne, radi zaškolíme aj jeho zamestnancov," predstavuje hlavné portfólio firmy NETSAM s. r. o. jej majiteľ. 

NESTAM s. r. o. poskytuje aj ďalšie služby súvisiace s počítačmi či bezpečnosťou. Zabezpečí vám servis počítačov, tlačiarní či kopírovacích zariadení, vybudovanie a prevádzku kamerových systémov alebo aj dochádzkových systémov. Okrem toho sa na nich môžete spoľahnúť aj pri montáži, rekonštrukcii, údržbe a oprave elektrických vyhradených technických zariadení. Všetko s garanciou kvalitnej odbornej práce.

Pre bezplatnú konzultáciu, alebo odpovede na vaše prípadné otázky kontaktujte spoločnosť NETSAM s. r. o. na telefónnom čísle 0949 287 275, alebo emailom na adrese [email protected].

PR článok, ilustračný obrázok: pixabay/dlohner


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross