No active "ca-sidebar-197687" sidebar

20 rokov zásobujú motoristov autodoplnkami. Teraz rozširujú ponuku o nový servis

Nová dielňa s profi zariadeniami a diagnostikou, skúsenosti a nadšenie nechýba v dlhoročnej rimavskosobotskej spoločnosti VMAUTO RS, ktorá v týchto dňoch otvára nový servis. Nájdete ho na okraji mesta, na výjazde smerom na Hnúšťu, v areáli starej Sobôtky.

Zákazníkom poskytujú od 1. marca kompletný servis vozidiel od „A po Z“. AUTOSERVIS – PNEUSERVIS VMAUTO RS poskytuje diagnostiku vozidla, 3D geometriu, pomaly už aktuálne služby pneuservisu a prezúvanie zimných pneumatík. Celoročne pripravia vaše auto aj na STK a EK. Nezaskočí ich ani potrebná výmena čelného skla, ktorá je po zime nanajvýš aktuálna kvôli posypu na cestách. Skúsenosti majú aj s ďalšími službami.

Používajú kvalitné náradie značky YATO. "Navštívte nás a vyskúšajte naše služby. Zároveň si môžete vybrať z množstva doplnkov pre vaše vozidlo," povedal konateľ spoločnosti František Vetrák. Ako ubezpečil, v hale je už všetko zariadené a pripravené pre vozidlá zákazníkov.

"Navyše poskytujeme aj výnimočnú službu pick up servis. Na základe telefonickej alebo mailovej objednávky prídeme k zákazníkovi vyzdvihnúť auto domov alebo do práce a postaráme sa oň v rámci našich bohatých služieb. Nebudete tak mať starosti s dovozom auta do servisu. Je to v cene," povedal k originálnemu nápadu František Vetrák.

V ponuke autodoplnkov majú stovky produktov, ktorými zásobujú predajne po celom Slovensku. V žiadnom aute by nemal chýbať hasiaci prístroj, ktorý považujú za jeden z najdôležitejších. K pohodliu za volantom oceníte aj doplnkové vyhrievanie sedadiel či systém TPMS, ktorý monitoruje tlak a teplotu v pneumatikách. Stačí ho jednoducho napojiť do zásuvky zapaľovača a bezdrôtový displej bude zbierať údaje z čiapočky ventilu. Má aj alarm na vysoký či nízky tlak vzduchu v pneumatike.

Firma VM auto sa zaoberá dovozom a distribúciou autopríslušenstva. "Sme na trhu od roku 2000 a rozhodli sme sa rozšíriť našu ponuku o autoservis a pneuservis, kde chceme poskytnúť zákazníkom naše služby na úplne nových PROFI zariadeniach," pripomína konateľ spoločnosti VMAUTO RS.

V prípade záujmu o kvalitné služby ich môžete kontaktovať osobne, telefonicky na 0905 190 273, 047/3810939, alebo mailom [email protected]. Ich ponuku môžete sledovať na internetovej stránke https://vmautors.sk/ ako aj na sociálnej sieti VM AUTO - @vmautors · Automobily, lietadlá, člny.

Zdroj: PR článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross