No active "ca-sidebar-197687" sidebar

So Zvolenom vyhral titul, teraz prestúpil do Čiech. Teším sa na novú výzvu, hovorí Kelemen

LUČENEC/ZVOLEN – Vo štvrtok 6. mája oslávil majstrovský titul v slovenskej extralige s tímom HKM Zvolen, včera prestúpil do českého tímu BK Mladá Boleslav. Reč je o Milošovi Kelemenovi, 21-ročnom rodákovi z Lučenca. Pre Rimava.sk opísal, aké má z toho pocity a rovnako čo zažíval po zisku triumfu.

„Som za túto ponuku rád. Pre mňa to je posun v kariére a teším sa na novú výzvu. Do klubu prišla ponuka, za ktorú som rád. Rozmýšľal som nad tým dlhšie, ale keď to prišlo, veľmi som neváhal a teším sa na to, že sa posuniem ako hráč,“ povedal Kelemen.

Článok pokračuje pod reklamou


Ako ďalej doplnil, je veľmi nadšený z toho, že sa mu podarilo so Zvolenom vyhrať majstrovský titul. „Pocity boli neskutočné. Pre mňa to je nezabudnuteľné. Naša partia je ako jedna rodina. Teším sa z každého jedného, že sme to zvládli a pre mňa vyhrať titul vo Zvolene bolo veľmi emotívne. Chcel som to dosiahnuť a som rád, že sa mi to podarilo,“ konkretizoval Kelemen s tým, že oslavy po triumfe boli neskutočné a hlavne dlhé.

Miloš Kelemen, ktorý je útočník, pôsobil súvisle vo Zvolene takmer tri sezóny. V ročníku 2020/2021 odohral dokopy 56 zápasov. V základnej časti sa mu podarilo získať 38 bodov za 19 gólov a 19 asistencií. V play-off si pripísal dovedna šesť gólov v 11-tich zápasoch. Vo finálovej sérii proti Popradu si dokázal pripísať jednu presnú trefu hneď v prvom zápase pri výhre 5:3.

Zdroj: Rimava.sk; Foto: archív M. Kelemena


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross