No active "ca-sidebar-197687" sidebar

A-klub navštívi Braňo Mojsej, v klube bude po prvý raz

TORNAĽA - A-klub v Tornali navštívi na ich klubovom stretnutí známy spevák a laický terapeut v klinike Mojsej Clinic, Braňo Mojsej. Pre Rimava.sk to potvrdil samotný Mojsej, ktorý nám prezradil, prečo sa rozhodol prísť práve do Tornale. 

Článok pokračuje pod reklamou


“Bol som pozvaný na ich klubové stretnutie. Okrem tohto som dostal pozvanie aj na viacero stretnutí A-klubov po celom Slovensku. Na toto stretnutie ma pozval Ali Káli (zakladateľ klubu, pozn. red.) a rád sa s členmi klubu stretnem,” povedal Mojsej s tým, že tento klub navštívi po prvý raz. 

Podľa jeho slov je s Kálim dlhodobý kamarát. “Už dlhší čas sme spolu v kontakte. Abstinencia a zdravý životný štýl nás spojili a snažíme sa robiť čo najlepšie meno tomu životnému štýlu,” uzavrel Mojsej. 

Ako sa pre Rimava.sk ďalej vyjadril Ali Káli, návšteva Mojseja bude mať marketingový charakter. “Chceme v rámci občianskeho združenia Abstinent a aj nášho klubu rozbehnúť aktivity v oblasti marketingu v spolupráci s renomovanými tzv. celebritami z oblasti kultúry, športu či verejného života. Chceme aj pomocou médií dostať do povedomia ľudí, čo znamená pojem abstinent,” konkretizoval Káli. 

Podľa jeho slov chce, aby sa Mojsej zoznámil s členmi jeho klubu v Tornali. “Po tomto stretnutí si s Mojsejom sadneme a budeme rozoberať ďalšie veci. Ja som mal pred pár týždňami aj osobné stretnutie s ním,” dodal Káli na záver. 

Foto: FB Braňa Mojseja


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross