No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Ktoré štýlové kabelky vám rozhodne nemôžu chýbať na dovolenke pri mori?

24. júna 2021 |  | 

Je len málo ľudí, ktorí majú radi balenie väčšieho množstva vecí. Väčšinou balenie sprevádza stres z toho, čo si vlastne zabaliť, tak, aby nič nechýbalo. Najmä ženám sa občas stane, že strácajú trpezlivosť. Aby sme vám predsa len trochu pomohli, pripravili sme zoznam 3 kabeliek, ktoré by ste si mali zbaliť so sebou.

Letné dovolenky sú v plnom prúde a blíži sa aj tá vaša? Aké tašky a kabelky by ste si so sebou mali určite zobrať?

  1. Plážová taška

Ak plánujete tráviť väčšinu času pri vode, je jasné, že si zoberiete aj pár vecí navyše. Do obyčajnej kabelky by sa vám toľko vecí nemuselo zmestiť. Plážové tašky sú veľké a hlavne ľahké. Dajú sa rýchlo poskladať a nezaberú toľko miesta v kufri. Okrem uteráka a plaviek sa vám do nej bez problémov zmestí aj kniha, fľaša s vodou, opaľovacie krémy či časopisy.

  1. Taška do mesta

Ak plánujete spoznávať krásy vášho dovolenkového mesta, mali by ste si vziať kabelku, o ktorej viete, že vás nesklame. Ak si ju prehodíte cez rameno, tak by vás nemala nikde tlačiť a mala by mať primeranú hmotnosť, aby vás po celom dni neboleli ruky. Ak takúto stredne veľkú kabelku doma nemáte, na internete nájdete širokú ponuku lacných kabeliek, medzi ktorými určite nájdete tú svoju.

  1. Kabelka na večer

Bola by škoda nezobrať si so sebou kabelku do ruky. Možno sa večer pôjdete prejsť po pláži či si pôjdete do mesta sadnúť na pohár vína. Vtedy vám úplne stačí malá kabelka, do ktorej si dáte peniaze, mobil, kľúče a rúško. Zbytočne by ste si brali väčšiu tašku, úplne vám bude stačiť takáto praktická, malá. Zoberte si takú, ktorá sa bude hodiť k oblečeniu, ktoré si so sebou taktiež beriete. Bude to vyzerať zosúladene!

Ak si na dovolenku so sebou vezmete tieto 3 typy kabeliek, nebudete musieť premýšľať nad tým, či ste si nemali zbaliť ešte nejakú inú. Verte nám, tieto 3 druhy vám budú stačiť naozaj na každú príležitosť!

Zdroj obrázku: Matthew Bechelli / Shutterstock.com


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross