No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kúpeľnú obec čakajú oslavy. Na pódiu vystúpia aj Sendreiovci

17. augusta 2022 | | |  | 

ČÍŽ - Posledná augustová sobota (27. 8.) bude patriť oslavám obce Číž. V piatok (26. 8.) im bude predchádzať Deň kúpeľov Číž v priestoroch kúpeľov, kde bude pre vás tak isto pripravený kultúrny program.

Program má obec pripravený už od rána a ukončí ho slávnostným ohňostrojom. O 7:30 sa začne varenie tradičných špecialít a dopoludnia prebehne slávnostné otvorenie s ekumenickou omšou.

Článok pokračuje pod reklamou


Neoddeliteľnou súčasťou bude aj súťaž vo varení guľášu, ktorého sa zúčastní až 10 tímov.

Popoludní bude pre deti pripravený program s kapelou KOBOLD, ktorej repertoár tvoria detské pesničky s vtipnými textami určené pre každú vekovú skupinu. Zväčša ide o zhudobnené básne, ale v jedinečne odvážnom spracovaní aj také známe skladby, akými sú Iskolatáska (Školská taška), Kiskarácsony, Trabant a mnoho ďalších.

O 16-tej hodine sa vám predstaví detský folklórny súbor Kelepelők a nasledovať ho bude folklórny súbor mládeže Bazsarózsák.

O 18-tej hodine na pódiu vystúpi maďarský spevák Gergő Oláh a za ním bude nasledovať zábava so známou skupinou Sendreiovci z Kokavy nad Rimavicou.

Zábava bude pokračovať s DJ-om Erikom, ktorý pre vás bude mať pripravené retro piesne z rôznych dekád. Celé oslavy obce budú ukončené ohňostrojom.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross