No active "ca-sidebar-197687" sidebar

AKTUALIZOVANÉ: LUČENEC: Páchateľ nožom zranil dvoch ľudí, polícia po ňom pátra

LUČENEC - Krvavým incidentom sa začala štvrtková (3. 11.) noc v centre Novohradu. Na Špitálskej ulici došlo k napadnutiu, pričom podľa našich informácií útočník použil nôž.

Ako pre Novohradske.sk povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, páchateľ pri udalosti napadol dvoch ľudí.

Článok pokračuje pod reklamou.


"Ide o ženu a muža, ktorý je pravdepodobne s vážnejšími zraneniami hospitalizovaný," povedala hovorkyňa. Podľa našich informácií útočník ženu porezal a muža bodol. Žena utrpela ľahké zranenia s dobou liečenia do 14 dní, muž je zranený stredne ťažko a liečiť by sa mal menej ako 42 dní. Vyšetrovateľ v Lučenci začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Polícia zatiaľ viac detailov a informácií nezverejnila. Po páchateľovi ešte pátrajú.

Aktualizované o 11:45 hod.: "Neznámy útočník mal včera okolo 20:30 hod na Špitálskej ulici v Lučenci zaútočiť nožom na 26-ročnú ženu, ktorej spôsobil rezné poranenie na tvári. Brániť ju mal 34-ročný muž, ktorého mal útočník počas zápasenia bodnúť do chrbta a hrudníka, pričom sa nôž zlomil a zostal v tele zraneného muža.

Útočník po incidente z miesta ušiel a polícia po ňom intenzívne pátra. Obe zranené osoby boli prevezené na ošetrenie do nemocnice. V prípade prebiehajú procesné úkony, preto nateraz nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie," priblížila polícia na Facebooku.

Ak máte akékoľvek informácie, ktoré pomôžu vo vyšetrovaní incidentu, zavolajte na číslo 158.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross