No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Stratené prvé body: Soboťania nestačili na Púchov

13. novembra 2022 | | |  | 
Foto archívne.

PÚCHOV/RIMAVSKÁ SOBOTA - Hokejisti HKM Rimavská Sobota včera (12. 11.) prehrali v šiestom ligovom zápase tejto sezóny proti Púchovu na ich ľade. O výsledku sa rozhodovalo v poslednej tretine.

Lepšie začali domáci hokejisti, keď v 12. minúte poslal Púchov do vedenia Tomáš Brňák. Hneď o dve minúty sa podarilo Soboťanom vyrovnať zásluhou Vladislava Solomonchaka.

Článok pokračuje pod reklamou


Soboťania sa dostali aj do vedenia v 27. minúte, keď sa v oslabení do šance dostal Martin Ďaloga a zvýšil skóre zápasu na 2 : 1. V zápase bolo vidieť, že ide o veľmi dôležitý súboj. Dokazovali to aj vylúčenia do konca zápasu. Do 32. minúty sa z ľadu museli poberať až štyria hráči. Zo súpisky hostí do šatne museli odísť Michal Babkovič a Mikhail Shisterov. Z Púchova museli odísť Lukáš Hrušík a Filip Šedivý.

Poslednú tretinu zvládli oveľa lepšie domáci hokejisti, ktorí rozhodli o svojom triumfe. Najskôr sa v 45. minúte presadil svojím druhým gólom Minárik a o 4 minúty pozdejšie si výhru zaistili druhým gólom Brňáka. Posledný gól v zápase mal aj kategóriu hetrikový, o ktorý sa v 53. minúte postaral Minárik.

Soboťania tak šnúru vonkajších zápasov odštartovali prehrou. Najbližší duel odohrajú už vo štvrtok 17. novembra na ľade Senice. Zápasom s Púchovom tak ukončili prvú polovicu zápasov a nasledovať budú už len odvety.

MŠK Púchov - HKM Rimavská Sobota 5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
Góly: 12., 49. Brňák, 34., 45., 53. Minárik - 13. Solomonchak, 27. Ďaloga
Tr. minúty: 84:72
R.: D. Lesay, M. Mikula, M. Nosek


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross