No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kto uvarí najlepšiu vianočnú kapustnicu? Svoj tím môžete zaregistrovať už teraz, program vyvrcholí vystúpením skupiny Vidiek

1. decembra 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Menej ako tri týždne nás delia od populárneho podujatia, ktoré sa vráti na Hlavné námestie v Rimavskej Sobote. Vianočná kapustnica bude rozvoniavať všetkými okolitými ulicami už 17. decembra.

Bude nás čakať hudobný program, veľa jedla, tanca, súťaží a samozrejme dobrej nálady. Súťažné tímy, ktoré chcú pripraviť tú najlepšiu kapustnicu a pobiť sa o víťazné priečky, sa už môžu zaregistrovať.

Článok pokračuje pod reklamou


Súťaž bude prebiehať na Hlavnom námestí od 12:00 a bude sprevádzaná zábavným hudobným a kultúrnym programom. Víťazi súťaže budú vyhlásení o 18:30. Hlavným hosťom podujatia bude známa slovenská hudobná skupina Vidiek. Celodenný harmonogram podujatia, ktorý sa začne o 16:00, vám prinesie naša redakcia už čoskoro.


K TÉME: Poznáme termín obľúbeného podujatia: Na Hlavnom námestí sa bude opäť variť Vianočná kapustnica


"Budeme veľmi radi, keď vás budeme môcť privítať medzi nami a s vašou pomocou pripravíme všetkým zúčastneným aj občanom mesta nezabudnuteľný predvianočný zážitok," avizujú organizátori a členovia občianskeho združenia Naša Sobota.


Zaregistrovať svoj súťažný tím môžete do 12. decembra 2022
priamo NA TOMTO ODKAZE, alebo na e-mail: [email protected].



NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross