No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Marec v Kine Orbis: Nenechajte si ujsť filmové novinky Creed III, Úžasný Maurice či Vreskot 6 + SÚŤAŽ

3. marca 2023 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Marcový program Kina Orbis v Rimavskej Sobote prinesie opäť niekoľko noviniek zo sveta kinematografie. Čakajú nás komédie, dobrodružné filmy, dávka akčnosti ale aj niečo zo sveta rozprávok.

Vo filme ANT-MAN A WASP: QUANTUMANIA, ktorý oficiálne odštartovali piatu fázu Marvel Cinematic Universe, sa superhrdinovia a partneri Scott Lang a Hope Van Dyne vrátili, aby pokračovali vo svojich dobrodružstvách ako Ant-Man a Wasp.

Po ovládnutí boxerského sveta sa Adonisovi „Donniemu“ Creedovi darí v kariére aj v rodinnom živote. Keď sa jeho kamarát z detstva a bývalý boxerský talent Damian „Dame“ Anderson po dlhom treste vo väzení opäť objaví, túži dokázať, že si zaslúži svoje miesto v ringu. Všetko uvidíte vo filme Creed III.


Niektoré filmy si v Kine Orbis môžete pozrieť aj s maďarským dabingom. Celý program kina aj s ďalšími informáciami nájdete v našom kalendári podujatí.


Článok pokračuje pod reklamou


Animovaná rozprávka Úžasný Maurice vyrozpráva príbeh o kocúrovi z ulice Mauricovi. Je všetkými masťami mazaný a ako každá správna mačka myslí iba sám na seba. Jedného dňa však zrazu zistí, že začína mať ľudské myšlienky a dokonca dokáže rozprávať.

Kto sa rád bojí, nech nevynechá horor Vreskot 6. Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčatá Chad a Mindy prežili vyčíňanie tajomného vraha ukrytého pod maskou ducha v mestečku Woodsboro. V snahe zabudnúť na tieto tragické udalosti sa všetci štyria presťahujú do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlho a objaví sa nový a ešte brutálnejší vrah v maske Ghostface a ich životy sú opäť v ohrození.

Aj film Shazam! Hnev bohov si môžete pozrieť v Kine Orbis. Billy žije v bežnom živote ako teenager, no po vyslovení zázračného slovka SHAZAM, ktoré tvoria iniciály starovekých bohov a hrdinov sa z neho stáva superhrdina s ich schopnosťami. Podobnými disponujú aj jeho adoptívni súrodenci, spolu s ktorými musí v novom príbehu bojovať proti snahe nepriateľských čarodejníc získať si moc.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Kinom Orbis sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o 2 lístky do kina, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia. Ide o lístky na film podľa vlastného výberu z marcového programu.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 8. marca do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film podľa vlastného výberu.

NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross