No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Máte doma nepotrebné veci, alebo ste obchodník? Skúste elektronickú aukciu.

22. júla 2008 | |  | 

Zarobte, alebo zarábajte. Ako sme Vás už informovali, internetová aukcia resp. internetový predaj je ďalšou novou službou, ktorú Vám server Rimava.sk ponúka. Využívať túto službu môže ktokoľvek nad 18 rokov. Predávať pomocou tejto služby môžu aj podnikatelia a to veľmi výhodne.

 

Jedinou podmienkou je korektná registrácia. Predávať tu môžete použité predmety, ale aj nový tovar, či službu. Atribúty predaja a celý jeho priebeh si určíte len Vy. Iba na Vás záleží, akú dáte výkričnú cenu, alebo či dáte tovar s fixnou cenou a koľkokrát ho do aukcie zaradíte. Tovar, alebo službu môžete opísať, doplniť fotografiami aj videom a zaradiť do príslušnej kategórie.

Dražiť môžete naozaj čokoľvek. Systém Vás upozorňuje na priebeh Vašej aukcie prostredníctvom e-mailu o každom kroku (pripravujeme aj sms správy) a dokáže za Vás aj prihadzovať. Možná je aj Holandská dražba. Predajca si sám určí spôsob platby a dodania tovaru. V prípade nejasností je možné medzi sebou komunikovať cez vnútorný systém. Každý účastník obchodu následne svojho obchodného partnera zhodnotí, čím obchodníci postupne nadobudnú kredit.
Internetové aukcie sú v zahraničí veľmi dynamicky sa rozvíjajúcou časťou trhu. Najznámejším zahraničným aukčným serverom je eBay, kde sa dá kúpiť naozaj čokoľvek.


Výhodou našej aukcie www.trznica.rimava.sk je jej jednoduchosť a výhoda vysokej regionálnej návštevnosti portálu Rimava.sk. Ak máte doma zbytočnú knihu, mobil, staršiu chladničku, alebo predávate auto, vyskúšajte to. Ak ste podnikateľ, vložte do aukcie Váš tovar s akciovou cenou a funkciou „Predám hneď“, alebo službou a zreklamujte sa. Zaregistrujte sa, a my Vám venujeme zdarma niekoľko aukcií.

Na internetovú aukciu sa dostanete jednoducho priamo z hlavnej stránky portálu www.rimava.sk. Aukcia má adresu www.trznica.rimava.sk !
Rimava.sk PR - článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross