No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Najlepšie obedy v meste? Tu je čerstvý prehľad menu v Rimavskej Sobote

Čas obedov sa blíži a Rimavská Sobota vie, ako nezostať s prázdnym bruchom. Miestne kuchyne aj tento týždeň naservírovali menu, ktoré nerobí kompromisy medzi klasikou a moderným twistom.

Výber je široký, a ak patríte medzi tých, čo si radi nechajú poradiť, na menu.rimava.sk sa rýchlo zorientujete a uvidíte kompletný prehľad. My vám prinášame rýchlu ochutnávku.

Článok pokračuje pod reklamou


KONGO PUB Restaurant začína veľkým domácim trojlístkom: vývar s cestovinami, kapustnica a držková. Hlavné chody sú rovnako “poctivá krčma”: mletý rezeň so syrom, zemiakovou kašou a čalamádou, kuracie marsala s penne, vyprážaný syr s hranolkami a tatárkou, plus cheese burger s hovädzím mäsom, syrom, šalátom, kyslou uhorkou, paradajkou a french dressingom.

Park Restaurant ide na polievku dvojkombináciou slepačí vývar + hráškový krém. Z hlavných jedál ponúka vyprážané kuracie prsia so zemiakovou kašou a broskyňovým kompótom, bravčový perkelt na víne so zeleninovou tarhoňou a uhorkami, sladkú žemlovku s tvarohom, jablkami a hrozienkami a miešaný listový šalát s beluga šošovicou a s kuracími prsiami.

Incognito bistorant začína vývarom a v hlavných jedlách mixuje klasiku s modernou: kuracia Saltimbocca, bratislavský tokáň alebo fish and chips.

Obed nemusí byť rutina – v Rimavskej Sobote to je každý týždeň malá ochutnávacia mapa. Vyberte si podľa svojej chuti, doprajte si prestávku, chutný tanier a čistú hlavu na zvyšok dňa. Menu na celý týždeň nádjete na menu.rimava.sk. Dobrú chuť!


Zdroj titulnej ilustrácie: envato.com


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross