No active "ca-sidebar-197687" sidebar

DOPLNENÉ: Po zrážke auta s kamiónom dve obete a jedno vážne zranenie

tragicka-nehodaDve obete a jedno vážne zranenie si vyžiadala nočná nehoda, ktorá sa stala na ceste E 57 medzi Tornaľou a obcou Čoltovo v okrese Rožňava. Po čelnej zrážke osobného auta s kamiónom uzavreli cestu v oboch smeroch, dopravu usmerňujú policajti, informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Podľa našich informácií na mieste zasahovali hasiči z Tornale, pravdepodobnou príčinou nehody bol zrejme mikrospánok vodiča kamiónu, ktorý do auta narazil takmer bez brzdenia.


tragicka-nehodaDoplnené o 11:40 hod.

K tragickej nehode došlo pred polnocou medzi Tornaľou a Čoltovom. Pri čelnej zrážke sa zrazil kamión, ktorý prepravoval mliečne výrobky s osobným autom Peugeot. V ňom ostali zakliesnené dve osoby, kamión po zrážke skončil v priekope. Na miesto boli vyslaní hasiči z Tornale, pre vážnosť situácie boli podľa Erika Piatera z Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru (HaZZ) privolaní aj ďalší traja príslušníci HaZZ, ktorí sa vracali z požiaru. Ako ďalej priblížil, jedna z osôb vo vozidle Peugeot už mala zranenia nezlučiteľné so životom. „Druhá mala poranenia po celom tele a bola pri nej RLP Tornaľa,“ uviedol a dodal, že zraneniam podľahla na mieste. „Vozidlo bolo vplyvom zrážky prevrátené na streche a na vyslobodenie osôb bolo nutné použiť hydraulické vyslobodzovacie náradie,“ doplnil Piater. Pri nehode boli šiesti príslušníci HaZZ, ktorí po vyslobodení mŕtvych tiel zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru.
Na miesto tragickej nehody sa postupne dostavila polícia z Plešivca, Tornale, vyšetrovatelia z OR PZ Rožňava, súdny znalec a pohrebná služba.

Zdroj: SITA/Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross