No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO/MŠK: Rimavskosoboťanom neuznali dva góly pre ofsajd, z víťazstva sa tešili Michalovčania

29. marca 2014 | |  | | |

msk-michalovceV sobotňajšom zápase 24. kola II. ligy medzi MŠK Rimavská Sobota a Michalovcami padlo päť gólov, väčšinu z nich ale rozhodcovia neuznali. Víťazom sa stali napokon Michalovčania, ktorí sa na Gemeri tešili z dvojgólovej výhry.

Viac ako štyristo divákov bolo v Rimavskej Sobote svedkami netradičného zápasu. Na prvý gól sa nečakalo dlho, divákov zo sedačiek zdvihol po štandardnej situácii domáci Nilaš. Rozhodca však gól neuznal pre ofsajd. Onedloho museli kvôli zraneniu striedať brankára MŠK Brédu. Do brány nastúpil Marek Prošovský, ktorého ale v 25. minúte prekonal Gamkrelidze  0:1. Po chvíli už Prošovský stál na správnom mieste a Janičovu strelu vytlačil na roh. V prvom polčase hostia strelili ešte jeden gól, no kvôli postaveniu mimo hry tiež neplatil. Rozhodcovia videli v druhom polčase ofsajd aj po priamom kope Čertíka, keď na konci dorážal opäť Nilaš. Domáci sa snažili vyrovnať, no súper využíval ich nezdar rýchlymi protiútokmi. Futbalistom Michaloviec sa napokon podarilo zvýšiť z pokutového kopu na 0:2 v 79. minúte, keď rozhodca predtým postrehol v 16-ke faul Migaľu a námietky domácich nebral v úvahu. Snahu domácich sa futbalistom zúročiť nepodarilo ani po tom, ako hlavný rozhodca v posledných minútach udelil Perezovi červenú kartu.

Podľa trénera hostí Ondřeja Dudu zahrali futbalisti MŠK prvých 15 minút veľmi dobre. "Keby rozhodca nepomohol, súper by nevyhral," tvrdí na druhej strane tréner Gergely Geri z MŠK Rimavská Sobota.

[su_media url="https://www.youtube.com/watch?v=07ThxLs5RTc" width="600" height="388"]

MŠK Rimavská Sobota - MFK Zemplín Michalovce 0:2 (0:1)
Góly: 25. Gamkrelidze, 79. Hamuľak (z pok. kopu), ŽK: 72. Migaľa, 76. Lupták - 50. Perez, ČK: 87. Perez (Michalovce) po druhej ŽK, rozhodovali: Šuniar - Petríček, Pozor, 428 divákov

MŠK Rimavská Sobota: Bréda (17. Prošovský) – Migaľa, Hladík, Sivčevič, Tenkl – Nilaš, Gerát – Köböl (46. Hronec), Čertík, Válovčan – Kostúrik (68. L. Lupták). Tréner G. Geri.

[nggallery id=1350]


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross