No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Zlodejov zlákal elektrický bojler, policajti im klepli po prstoch

21. augusta 2014 |  | |

ilustračné fotoOsemdesiat litrový elektrický bojler zmizol začiatkom mesiaca z areálu hospodárskeho dvora v Gemerských Michalovciach v okrese Rimavská Sobota, zlodeji však väčšiu škodu narobili na oplotení a vchodových dverách. Za svoj čin sa budú zodpovedať, polícia už z krádeže aj z poškodzovania cudzej veci obvinila dvoch tridsiatnikov.

Ako pre Rimava.sk uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, poverený príslušník obvodného oddelenia v Rimavskej Seči začal v prvý augustový týždeň trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže a prečinu poškodzovania cudzej veci. Z týchto prečinov podľa hovorkyne v utorok, 19. augusta, obvinil 34-ročného Zoltána z Nižných Valíc a 30-ročného Petra z Gregoroviec.

„Obvinení sa skutku dopustili tým, že 4. augusta v neskorých večerných hodinách po vzájomnej dohode prestrihli pletivo oplotenia a vlámali sa do hospodárskej budovy, ktorá sa nachádza v areáli hospodárskeho dvora v obci Gemerské Michalovce,“ informovala Kováčiková. Ako spomenula, z budovy ukradli 80 litrový elektrický bojler, čím spôsobili pre majiteľa škodu vo výške 180 eur. Poškodením pletiva oplotenia budovy a jej vchodových dverí vznikla podľa polície škoda vyčíslená na 330 eur.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross