No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Kultúrne leto odštartuje už tento štvrtok divadlo pre deti Elá Hop

27. júla 2009 |  | 

Pezinské divadlo Piki, to je herecká dvojica Katarína Aulitisová a Ľuboš Piktor, známa všetkým deťom z televíznych obrazoviek ako Ela a Hop. Práve na motíve populárnej detskej relácie vzniklo predstavenie Elá Hop!, ktoré je pripravené pre malých i veľkých už tento štvrtok o 18-tej hodine na čarovnom nádvorí Reduty Čierny orol.

Ela a Hop počas 50 minút spoločne s deťmi navštívia strašidelný zámok či múzeum voskových figurín, zúčastnia sa nakrúcania filmovej rozprávky a vyberú sa na koncert aj na karneval.

Tešia sa na všetky odvážne deti, ktoré im pomôžu rozuzliť všakovaké zápletky a stanú sa spolutvorcami ich príbehu.

Štvrtkové predstavenie divadla Piki odštartuje veľkolepé kultúrne leto Hot Art, ktoré organizuje rimavskosobotské Mestské kultúrne stredisko v spolupráci so Spojenou školou.

„Každý štvrtok bude venovaný inému hudobnému štýlu. Na programe je hip-hopová párty a tiež punk-rocková formácia, objav roka z východného Slovenska Heľenine oči pre mládež, prinesieme Janu Kirschner, Oskara Rózsu, exotickú bombu v podaní afro – latino vystúpenia nitrianskej kapely Afrocampana a bubeníckeho workshopu,“ avizuje manažérka projektu Regina Špitálová.

Ako uviedla, súčasťou kultúrneho leta bude aj obľúbený westernový deň s atrakciami ako aj koncert miestnych rockových kapiel. „Pre hudobných fajnšmekrov pripravujeme soul – bluesový koncert nórskej speváčky Caroline Hitland a gitaristu Stanislava Počajiho,“ dodáva.

Priaznivci kvalitného divadla sa môžu tešiť na kriminálnu komédiu Ryba v trojke vo hviezdnom hereckom obsadení Studenková, Kocúriková, Kráľovičová, Vajda.

Zdroj: Rimava.sk


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross