No active "ca-sidebar-197687" sidebar

R. Lebeda má záujem o post primátora: Chcem si poctivo dokončiť prácu, povedal

24. apríla 2022 | |  | 
Zdroj: FB Roman Lebeda

HNÚŠŤA - Súčasný primátor mesta Hnúšťa, Roman Lebeda, sa rozhodol, že o túto funkciu sa chce zaujímať aj v jesenných komunálnych voľbách. Oznámil to na sociálnej sieti.

"Kandidovať budem, ak mi podpis dá viac ako 500 občanov, hoci potrebných je iba 200 podpisov. Rozhodol som sa tak dnes definitívne po porade s rodinkou. Za uplynulé roky som využil všetky svoje skúsenosti a kontakty, všetku svoju energiu i voľný čas, aby som tu za sebou zanechal pozitívnu energiu a nejaké posolstvo. Myslím, že sa to podarilo," uviedol.

Článok pokračuje pod reklamou


Na to, aby mohol Lebeda kandidovať ako nezávislý, potrebuje 200 podpisov od občanov. Dal si však vyšší cieľ. "Som otvorený spolupráci s každým, ale kandidovať chcem ako nezávislý kandidát. Na to potrebujem vyzbierať 200 podpisov občanov. Aby som to nemal veľmi ľahké, rozhodol som sa, že kandidatúru podám, iba ak získam minimálne 500 podpisov občanov, teda 2,5-násobok potrebných podpisov. Podpisy začnem zbierať od 1. mája," dodal.

Podľa jeho slov, kandidovať má záujem preto, aby dokončil ešte nedokončené projekty. "Chcem si len poctivo dokončit prácu, ktorú som tu začal. Potrebujeme dotiahnuť rozrobené veci ešte ďalšie 4 roky a ak sa to podarí, potom uvoľním miesto niekomu novému, pretože v takomto vysokom tempe sa pracovať viac ako 8 rokov bez infarktu nebude dať," vysvetlil.

Ďalej dodal, že jeho kampaň bude jednoduchá, je ako popísaný list. "Makal som naplno celé 4 roky rovnakým tempom. Predvolebné asfaltovanie, guľáše, či podobné "kupovanie" si hlasov odo mňa nečakajte. Toto dnes už robia len tí, čo občanov považujú za hlupákov," povedal v závere.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross