No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Nakupujete nábytok s kompromisom a jednoducho

12. marca 2021 | |  | 

Nie je problém si pozrieť na internete všetko, čo sa vám páči a následne si to aj objednať. Do niekoľkých dní to máte doma, a to ste nemuseli ísť do žiadneho kamenného obchodu. Ide nielen o pohodlnosť, ale aj šetrenie. Je bežne známe, že na internete môžu byť ceny výrazne nižšie a vždy je dobré ušetriť.

Sadnite si prosím

Ak si vyberáte do svojho domu novú sedaciu súpravu nezabudnite na niekoľko kompromisov, ktoré pravdepodobne budete musieť spraviť ak máte partnera alebo partnerku. Mnoho výhrad býva často najmä na materiál. Jeden sa jednoduchšie čistí, ale druhý je zase omnoho pohodlnejší. Ak chcete kožu alebo koženku, smelo do toho, no aby ste to v lete neľutovali. Pri látkových sa zase trochu obávajte toho, že ju môžete ľahko zašpiniť napríklad vínom. Škvrna totižto pôjde umyť len veľmi ťažko. Farba je v tomto prípade najmenej, prípadne aj rôzne funkcie súpravy. Je šikovnejšie kúpiť takú, na ktorej sa dá aj spať a v prípade sťahovania sa do vlastného nového bytu či domu vám to príde vhod, pretože posteľ ešte nemusíte mať kúpenú.

Nielen pre zábavu

Práca z domu má rovnako mnoho výhod aj nevýhod. Ak pracujete z domu pravidelne, skúste si pozrieť na internete a neskôr najlepšie aj zakúpiť dostatočne veľký pracovný stôl. Ten môže byť úplne jednoduchý, malý alebo naopak trochu väčší so skrinkou alebo šuplíkmi. Ak máte trochu viac miesta, bolo by dobré voliť práve ten väčší, kde máte ešte pridaný úložný priestor na nejaké dokumenty alebo papiere, ktoré potrebujete mať stále pri sebe.

Vôbec by nezaškodilo využiť voľný priestor na stole, prípadne na nejakom inom nábytku aj na dekorácie. Asi najčastejším doplnkom je váza. Môže byť historická alebo moderná, rovnako hlinená alebo sklenená či iného materiálu. Väčšinou ale ide o doplnok, ktorý sa hodí takmer všade, a pritom máva rôzne podoby.

PR článok; zdroj obrázku: Sura Nualpradid / Shutterstock.com


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross