No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Klub vlani prevzalo nové vedenie. Dnes sa radujú z postupu do krajskej ligy

FK Slovan Tomášovce. foto: FB FK Slovan Tomášovce

TOMÁŠOVCE - Futbalisti Tomášoviec pri Lučenci majú dôvod na radosť. Účastníci 6. ligy Oblastného futbalového zväzu (ObFZ) Lučenec nedeľným (6. 6.) víťazstvom nad Panickými Dravcami 4:3 spečatili ligový triumf a pravdepodobne postúpia do krajskej piatej ligy.

Zaujímavosťou víťazného zápasu je, že v nedeľu tomášovskú bránu strážila slovenská futsalová legenda z Mimelu Lučenec Attila Fehérvári.

"Postup máme istý na 99 percent. Podľa našich informácií sa dohrá polovica sezóny a určia sa postupujúce a vypadávajúce mužstvá. Tým pádom, ak sa nič nezmení, by sme mali ísť hore," ozrejmil Lukáš Mišo, hrajúci tréner FK Slovan Tomášovce.

Článok pokračuje pod reklamou.


Jeho zverenci v ostatných dvanástich zápasoch prehrali len raz a jedenkrát remizovali. Na konte majú 31 bodov.

"Sme veľmi šťastní, že sme uspeli. Vybojovali sme si to vlastnými silami v tejto pre pandémiu skrátenej sezóne. Víťazstvo je zaslúžené. Tomášovce minimálne do piatej ligy patria. Chceme sa tam pobiť aspoň o stred tabuľky," prezradil Mišo.

"Nemáme však veľké oči. Potrebujeme posilniť niektoré posty, pretože nechceme byť v kraji len do počtu. Verím, že zamakáme a hráči si s fanúšikmi vychutnajú zápasy a vyššiu súťaž," doplnil.

FK Slovan Tomášovce. foto: FB FK Slovan Tomášovce

Tomášovčania si v kraji naposledy zahrali v sezóne 2017/18. Šancu na návrat do piatej ligy chcú využiť naplno. Motiváciou má byť splnený cieľ, ktoré si dalo nové vedenie vlani v lete po tom, ako prebralo klubové opraty.

"Keď sme vstúpili do vedenia, tak sme si dali za cieľ víťazstvo v lige a postup do kraja, čo sa nám podarilo naplniť. V kabíne sa zišla skvelá partia ľudí, ktorí na ihrisku bojujú jeden za druhého," povedal prezident klubu Dominik Badinka.

"Chlapcom, trénerovi a našim skvelým fanúšikom patrí veľká vďaka. Súťaž, aj keď v skrátenej podobe, sme vyhrali a máme dôvod na oslavu," uzavrel Badinka.

foto: FB FK Slovan Tomášovce


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross