No active "ca-sidebar-197687" sidebar

V Hoteli Zlatý Býk chystajú pravé husacie a kačacie hody

5. októbra 2012 |  | 

Špeciality z kvalitnej husacinky a kačacinky s červenou kapustou, s knedľami či lokšami, koláče z rebarbory a gaštanov – dobroty na tanieri patria tiež k tým krajším stránkam jesene. Pravé husacie a kačacie hody chystajú aj v najväčšom rimavskosobotskom hoteli, v Hoteli Zlatý Býk. Už od pondelka, 22. októbra, tu počas celého týždňa budú pripravovať výborné jedlá, ktoré ulahodia nielen žalúdku ale aj oku. Ako pre Rimava.sk uviedla riaditeľka hotela Mgr. Ivana Halajová, hostia si môžu pochutnať na husacej paštéte v slaninkovom obale, husacej pečeni zabalenej v zemiakovej lokši či na tradičných pečených stehnách a prsiach, všetko z kvalitných surovín domácej, slovenskej produkcie.

Gurmáni rozhodne ocenia špeciality šéfkuchára, husacinu či kačacinu s pomarančovou redukciou a žemľovou knedľou. Ako riaditeľka Hotela Zlatý Býk prezradila, recept pochádza od známych šéfkuchárov zvučných mien. Hlavné jedlá však určite nebudú jediným útokom na chuťové poháriky, lákavo znejú aj názvy dezertov, podávať sa bude gaštanový tunel a chutný rebarborový koláč. K tomu dobré vínko a o gastronomický zážitok je postarané...
Stôl si môžete rezervovať už teraz, na telefónnom čísle 047/56 32 032 (recepcia). Teší sa na Vás ochotný personál hotelovej reštaurácie.

 

Zdroj: Rimava.sk, /Reklamný článok/

Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross