Počas našej letnej dovolenky v Taliansku som zistila, že hrdí toskánčania ponúkajú všade svoje „prodotto tipici“, čiže typické miestne produkty, o (pre nás) klasické talianske jedlá neprejavujú záujem. Namiesto špagiet všade ponúkali „pici“ (výslovnosť „píši“ - ručne vyrábané cestoviny, ktoré sú ako špagety, len hrubšie), namiesto boloňskej omáčky zase mäsové ragu. Samozrejme sme sa snažili čo najviac produktov vyskúšať. Cestoviny pici síce nedopadli pre nás najlepšie, ale ragu nám chutilo. Našla som na takéto ragu recept a chcem sa oň podeliť aj s vami.
Čo budete potrebovať:
Ako na to:
Hotovo. Servírujem s našimi obľúbenými cestovinami.
Zaujímavé ponuky 4Home
Pre našich čitateľov so špeciálnou zľavou! Stačí pri nákupe zadať kód kupónu "AF5" a nakupujete ešte o 5% lacnejšie!