Keď sa vám zdá fotka povedomá, máte asi pravdu. Už sa tu pred pár týždňami objavila. Nie. Neopakujeme už zverejnený recept. Kuracie kúsky v chrumkavom cestíčku a sezamovo - medovou glazúrou sú síce naozaj dobré, ale až tak nie, aby sme ich zverejňovali dvakrát. Tentoraz sa chcem zamerať na vec, na ktorú som minule zabudol - pražené cestoviny, ktoré ste na fotke mohli vidieť ako prílohu k mäsku.
Ak chodíte do ázijských bufetov, iste tieto cestoviny poznáte. Ja ich mám veľmi rád, uprednostňujem ich pre klasickou ryžou. Na nete nájdete milión variácií na pražené cestoviny, v rôznych farbách, sladšie, slanšie, kyslejšie, so zeleninou, atď. My sme vyskúšali túto verziu. Je chutná, rýchla a jednoduchá. Niektoré bufety robia pražené cestoviny zo špagiet, mne sa viac pozdávajú ázijské vaječné rezance, sú totiž tenšie, viac sa hodia ako príloha.
Suroviny:
Postup: