No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Rýchle kôprové kuracie ragu

kôprové kuracie raguTento víkend bol pre nás pracovný, takže sme nemali čas na zdĺhavé varenie. Ale chuť na dobré jedlo sa prácou samozrejme nestratila. Tak sme sa rozhodli vyskúšať niečo nové, niečo v zmysle „v jednoduchosti je krása (pôžiťok)“. Kôprové kuracie ragu je veľmi jednoduché, veľmi rýchle a zaujímavé jedlo, ku ktorému sa výborne hodia napríklad zemiakové placky. Viem si predstaviť napríklad aj kombináciu mäsa s hubami.

Suroviny:

  • 500 gramov kuracieho mäsa nakrájaného na menšie kúsky
  • 3-4 lyžice horčice
  • 1 dl suchého bieleho vína
  • 2 dl kyslej smotany
  • Lyžica múky
  • Soľ, čierne korenie, kôpor, olej

Postup:

  1. Mäso sme na oleji upražili
  2. Ochutili sme ho soľou, korením, horčicou a kôprom, všetko sme dobre premiešali
  3. Priliali sme biele víno a pár minút sme mäso varili
  4. Medzičasom sme smotanu premiešali s múkou (ak nechcete hustú omáčku, múku môžete v pohode vynechať)
  5. Smotanu sme primiešali k mäsu, krátko prevarili a už sme aj servírovali s horúcimi zemiakovými plackami a ešte troškou kôpru.

Dobrú chuť.

Zaujímavé ponuky 4Home
Pre našich čitateľov so špeciálnou zľavou! Stačí pri nákupe zadať kód kupónu "AF5" a nakupujete ešte o 5% lacnejšie!

[gn_row] [gn_column size="1/2"]

[/gn_column] [gn_column size="1/2"]

[/gn_column] [/gn_row] kôprové kuracie ragu


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross