Tentoraz máme pre vás dva výborné recepty od našej čoraz aktívnejšej spolugurmánky, Janky R. Obe sa výborne hodia na zimné obdobie. Ako prvú vám predstavujeme zaujímavú variáciu polievky, ktorá je každému známa a ktorá je hádam v každej domácnosti pripravovaná tak trošku ináč: cesnačku. U nás ste už mohli nájsť cesnakovú polievku pani Garlicovej, ktorá bola charakteristická použitými bylinkami a Janka R. nám zase predstavila zvodnú Cesnakovú polievku s pórom a smotanou. Dokonalá vec na zohriatie sa prevenciu pred prechladnutím. Suroviny sú uvedené pre 3 l hrniec.
Suroviny:
Postup:
Polievku podávame s opečeným pečivom alebo chlebom. Ten zvyknem pripravovať tak, že na plech si dám papier na pečenie - naň dám na kocky nakrájané kúsky pečiva alebo chleba a dáme na chvíľu do rúry zapiecť.
Dobrú chuť!!