Teraz zhíknete: čo je to za gurmánske jedlo? - ale chcem vám dokázať, že i v takej klasike, ako je „šnicel“ sa dá inovovať.
Prvý prekvapujúci zážitok som mala na jednej svadbe pri Balatone, kde rezeň nebol len jednoducho solený, miesto soli použili (pravdepodobne) grilovacie korenie. Mäso zrazu bolo prekvapujúco chutné. Ale ozajstná reforma mi prišla mailom – recept na šťavnatý rezeň. Zdôrazňujem to najmä preto, že ja osobne – síce nie často (viete, racionálna kuchyňa) - rada robím rezne z morčacích pŕs, ale toto mäso je dosť suché. Vyskúšajte ho podľa tohto receptu a budete prekvapení.
Potrebujete:
Postup:
Zaujímavé ponuky 4Home
Pre našich čitateľov so špeciálnou zľavou! Stačí pri nákupe zadať kód kupónu "AF5" a nakupujete ešte o 5% lacnejšie!
Budete prekvapení, aký šťavnatý a chutný výsledok dostanete. Takéto mäso zostáva šťavnaté aj v studenom stave, keď sa vaši potomkovia pri raňajkách pobijú nad posledným kúskom zo včerajšieho obeda. Želám vám dobrú chuť!