V najväčšom rimavskosobotskom hoteli, Hoteli Zlatý Býk, pripravujú nový, exkluzívny jedálny lístok. Bude plný rozmanitých špecialít, výnimočných chutí a jedinečných kombinácií, ktoré by ste na okolí márne hľadali.
„Snažili sme sa vytvoriť jedálny lístok, ktorý bude pre Hotel Zlatý Býk osobitý. Prezentujeme modernú gastronómiu a chceme, aby si naši hostia odnášali skutočné gastronomické zážitky,“ povedala pre Rimava.sk riaditeľka Hotela Marcela Csendesová. Ako prezradila, v ponuke budú napríklad pochúťky z daniela, steaky, filety z brazílskeho býčka, ryby, medzi nimi napríklad aj losos či jeseter, veľa zeleniny a bylinky, chutné bezmäsité jedlá a netradičné prílohy. „S exkluzívnym jedálnym lístkom prichádzame čoskoro, malá ukážka z neho je však pravidelne v ponuke už teraz, v špeciálnom týždennom menu za zvýhodnenú cenu štyri eurá, hlavné jedlo samozrejme spolu s polievkou,“ vysvetlila riaditeľka Hotela Zlatý Býk.
Začali sa posedenia pri živej hudbe, s grilovanými špecialitami
Okrem tradičných či jedinečných jedál si v Hoteli Zlatý Býk môžete aktuálne pochutnať aj na grilovaných špecialitách. Voňavé a chutné dobroty z grilu podávajú každý piatok večer, posedenie spríjemní aj živá hudba, vždy od 18.00 do 22.00 hod. Ideálna bodka za náročným pracovným týždňom...
Grilované špeciality si však môžete vychutnať aj počas pracovných dní či cez víkend, vtedy je potrebné vopred si ich objednať (na tel. čísle 0902 904 318 alebo 0902 904 311).
S novinkami Hotel Zlatý Býk zďaleka nekončí. „Spolupracujeme s najlepšími vinármi na Slovensku a pripravujeme novú vínnu kartu. Tá našich hostí prevedie slovenskými vinohradníckymi oblasťami, z ktorých každá má svoje príznačné vlastnosti,“ avizuje riaditeľka hotela.
[nggallery id=1006]
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.