V piatok si môžete pochutnať na grilovaných špecialitách pri živej hudbe, cez víkend na Vás čakajú 50–percentné zľavy na jedlá z a la carte. Špeciálnu ponuku na príjemné piatkové večery a zvýhodnené ceny jedál prináša najväčší rimavskosobotský hotel, Hotel Zlatý Býk.
K letu neodmysliteľne patria voňavé a chutné dobroty z grilu, na terase Hotela majú horúce piatkové večery svoju osobitú atmosféru – dotvára ju živá hudba v podaní Jána Berkyho (vstup zdarma). Grilované špeciality ponúkajú od 18.00 do 22.00 hod.
Počas víkendov čaká na hostí 50-percentná zľava na jedlá z nového, exkluzívneho jedálneho lístka, ktorý v Hoteli zaviedli len nedávno.06
„V rámci našej víkendovej ponuky budú môcť hostia vyskúšať špeciality z nového jedálneho lístka za zvýhodnenú cenu, či už prídu na obed alebo posedieť si v príjemnom prostredí pri večeri,“ hovorí riaditeľka Hotela Zlatý Býk Marcela Csendesová. Ako podotkla, nový jedálny lístok je osobitý, plný rozmanitých špecialít, výnimočných chutí a jedinečných kombinácií.
Bližšie informácie ako aj objednávky na grilované špeciality počas pracovných dní a cez víkend vybavíte na telefónnych číslach (na tel. čísle 0902 904 318 alebo 0902 904 311).
[nggallery id=1006]
Zdroj: Rimava.sk, Reklamný článok
Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.