No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Acapella verzia hitu Toxic v podaní mladej Soboťanky vás dostane

27. mája 2021 | | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Cover pesničky Toxic od Britney Spears v podaní mladej Soboťanky vás dostane. Acapella verzia hitu americkej speváčky z roku 2003 sa od originálu v mnohom líši, no na kvalite jej to neuberá. Možno práve naopak.

Cover verziu pesničky naspievala Martina Slabejová. Podľa jej slov spieva od malička. „Celá rodina sme folkloristi a folklórom žijeme doteraz, čiže spev sa so mnou vlečie už od plienok. K takémuto štýlu som sa dostala na strednej škole, keď som asi rok bola súčasťou acapella skupiny Mystic Choir tu v Rimavskej Sobote,“ povedala Martina.

Článok pokračuje pod reklamou



„To ma inšpirovalo k môjmu prvému pokusu niečo takto zmixovať dokopy, ale skôr, ako som to stihla doniesť do Mysticu, skupina sa rozpadla,“ dodala s tým, že na chvíľu tento štýl opustila a plne sa venovala folklóru. „Až doteraz. Cez koronu som jednu zo svojich starých nekvalitných a šušťavých nahrávok ukázala kamarátke, ktorá mi následne ešte s druhým kamarátom na narodeniny kúpili môj prvý mikrofón s podmienkou, že chcú vidieť aj výsledok, keď niečo nahrám,“ prezradila ďalej Martina.

Pesnička Toxic od Britney Spears je podľa nej pomerne stará hitovka, ale zato „tutovka“. Musím povedať, že je jedna z mojich obľúbených od nej, a po vzhliadnutí filmu Pitch Perfect 3, kde bola spracovaná na acapella spôsob, som si povedala, že to skúsim nahrať a upraviť si to podľa seba. A stalo sa,“ dodala s tým, že k tomu, aby sa odhodlala video pridať na YouTube, ju až nedávno prehovorila jej sestra.

O tom, že spravila dobre, sa presvedčte sami.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross