No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Aprílový program Kina Orbis v Rimavskej Sobote prinesie opäť niekoľko noviniek zo sveta kinematografie + SÚŤAŽ

31. marca 2023 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Aprílový program Kina Orbis v Rimavskej Sobote prinesie opäť niekoľko noviniek zo sveta kinematografie. Čakajú nás komédie, dobrodružné filmy, dávka akčnosti ale aj niečo zo sveta rozprávok.

Niet nad poriadne dobrodružstvo! Film Dungeons & Dragons: Česť zlodejov, ktorý vychádza z jednej celosvetovo najobľúbenejšej hry tiež známej pod názvom "Dračí doupě", si diváci užijú vrchovato. Čakajú ich fantastické svety plné príšer, kúziel, mágie, humoru, ale predovšetkým svojrázna partia hrdinov, ktorých si jednoducho zamilujete.


Niektoré filmy si v Kine Orbis môžete pozrieť aj s maďarským dabingom. Celý program kina aj s ďalšími informáciami nájdete v našom kalendári podujatí.


Článok pokračuje pod reklamou


Kapitán futuristickej vesmírnej lode, ktorého hrá charizmatický Adam Driver, stroskotá na neznámej planéte a s ním aj malé dievča (Ariana Greenblatt). Keď však začnú pozorne skúmať okolitý terén čaká ich prekvapenie. Miesto stroskotania nie je žiadna vzdialená cudzia planéta, ale Zem... pred 65 miliónmi rokov. Je to vražedné miesto a navyše sa na ňu rúti obrovský asteroid. Musia za každú cenu uniknúť katastrofe, ktorá sa neustále a diabolsky rýchlo približuje.

Na svete snáď nenájdete obľúbenejšiu dvojicu inštalatérov, ako sú fúzkatí bratia Mario a Luigi. Legendárni hrdinovia zo slávnych videohier prichádzajú na veľké filmové plátno v sprievode štúdia Illumination, ktoré vytvorilo sériu Ja, zloduch. Súrodenci Mario a Luigi snívajú o tom, že sa im podarí viesť najlepšiu inštalatérsku firmu v New Yorku, čo sa im zatiaľ celkom nedarí. Možno práve preto sú ochotní vrhnúť sa do úloh, ktoré sú zjavne nad ich sily.

Air, v hlavnej úlohe s Mattom Damonom v réžii Bena Afflecka, odhaľuje neuveriteľné spojenie, ktoré zmení budúcnosť jednej značky. A to všetko vďaka partnerstvu medzi vtedajším nováčikom a budúcou legendou Michaelom Jordanom a začínajúcou basketbalovou divíziou tenisiek Nike, ktoré so značkou Air Jordan spôsobilo revolúciu vo svete športu a súčasnej kultúry. 

Sériu filmov Evil Dead netreba hororovým fanúšikom predstavovať. Populárna je už od osemdesiatych rokov a pred necelou dekádou si mohli aj slovenskí priaznivci v kinách vychutnať jej reštart. V najnovšom prírastku série sa podarí démonické sily nedopatrením prebudiť vo veľkomestskom bytovom komplexe, ktorého obyvateľom dajú poriadne zabrať.

Aj film Mafia Mamma si môžete pozrieť v Kine Orbis. Kristin (Toni Collette) si žije svoj pokojný život v Amerike. Vo vzťahoch sa je veľmi nedarí, ale kamarátky pre ňu urobia prvé aj posledné a čas na pohárik sa vždy nájde. Keď sa dozvie, že sa stala hlavou mafiánskej rodiny po práve zosnulom dedkovi, jej život sa obráti naruby. Vyzbrojená umením vyrobiť neodolateľné muffiny sa vydáva do Talianska, aby prevzala kormidlo rodinného podniku.

SÚŤAŽ

V spolupráci s Kinom Orbis sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o 2 lístky do kina, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia. Ide o lístky na film podľa vlastného výberu z marcového programu.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 5. apríla do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film podľa vlastného výberu.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross