No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Autor nového filmu, ktorý vznikol v R. Sobote, dáva do pozornosti jeho druhú upútavku

15. marca 2022 | | |  | 
Zdroj: teaser OUCA

Peter Pavlík spoločne s Katarínou Smacznou chystajú už druhý film, ktorý dostal názov Ouca. Zobrazí život nezamestnaného Ľuboša, ktorý býva u sestry Kamily a svojimi názormi dáva najavo, ako vníma celú situáciu ohľadom pandémie covid-19. Prvý film z ich dielne nesie názov "7829 km od Wu-Chanu".

Film sa blíži k finálnej podobe, jeho autor vám dáva do pozornosti druhú časť teaseru. Čerstvé informácie o filme zistíte aj z postov na sociálnej sieti Facebook - OUCA

Článok pokračuje pod reklamou


Film nemá za úlohu rozdeliť ešte viac spoločnosť. "Tam sa práve ukáže absurdita toho celého alternatívneho sveta, ktorý funguje. My sme robili to, že sme spojili alternatívnu scénu do jedného človeka," vysvetlil Pavlík.


Prečítajte si tiež: V R. Sobota vzniká nový film, ukáže mesiac života Ľuboša, zobrazujúceho komunitu alternatívneho sveta


Ako priblížil autor, ktorý sa zhostil aj úlohy herca, každý výrok postavy Ľuboša je možné nájsť na internete a jeho postava ich iba cituje. Poukázal na to, že scenár je postavený z diskusií a statusov, buď politických alebo konšpiračných stránok a skupín.

Druhý teaser k filmu:


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross