No active "ca-sidebar-197687" sidebar

JÚNIUSFeszt: Obľúbený hudobný festival je tentoraz dvojdňový!

8. júna 2019 |  | 

Letný hudobný festival JÚNIUSFeszt, najväčší v regióne Gemer-Novohrad, vypukne 7.-8. júna na amfiteátri v Rimavskej Sobote. Opäť ponúkne skvelé koncerty, výbornú hudbu a peckovú zábavu.  Tento rok bude toto už tradičné podujatie prvýkrát organizované ako dvojdenné. Počas týchto dvoch dní zažijú diváci až päť veľkých koncertov so živou hudbou.  Medzi nimi bude napríklad spomienkový koncert Queen so skupinou Istvána Tabádiho, vystúpenie veľmi rýchlo rastúcej hviezdnej skupiny Follow The Flow. Nezabudlo sa ani na stálicu letných festivalov, koncert skupiny Hooligans, ani na vystúpenie Nagy Feró a Beatrice, alebo skupiny R-GO s Robim Szikorom.

Program:

Festival sa otvorí v piatok o 16:00, pre deti bude pripravený zaujímavý program. Prvé hudobné vystúpenie začne o 18:30 a postará sa oň Tabáni István QUEEN Memorial. O 20:00 bude nasledovať megakoncert Follow The Flow. O 21:30 to rozbalí hudobná skupina Hooligans.

V sobotu sa otvoria brány festivalu o 15:30 a ako deň predtým, aj teraz bude pre deti pripravený bohatý program. O 18:00 vystúpi Gergő Oláh. Po ňom o 19:00 začne na pódiu amfíka živý megakoncert skupiny Beatrice. O 21:00 bude nasledovať ďalší megakoncert, o ktorý sa postará R-GO. A aby toho nebolo málo, o 23:00 dá bodku za celým podujatím skvelá afterparty DJ FLOWER, vlastným menom Voksán Virág.

Počas celého festivalu nebude chýbať kompletný gastro servis.

Vstupné na oba dni si zakúpite v predpredaji (do stredy 5. júna) za 17 eur, na mieste bude stáť vstupenka 25 eur, denná vstupenka 17 eur. Predajné miesta: Kníhkupectvo M. Tompu na Hlavnom námestí v Rim. Sobote a Tornali, kancelária TIK v Rožňave a predajňa Democoloro vo Fiľakove.

Usporiadateľom JÚNIUSFeszt-u je VIA NOVA Rimavská Sobota.

PR článok. zdroj: VIA NOVA Rimavská Sobota


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross