No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Chlapíci v problémoch (Pasik a pácban) aj v Rimavskej Sobote

14. januára 2019 |  | 

Po viac než päťdesiatich predstaveniach po celom Maďarsku aj Južnom Slovensku prichádza úspešná divadelná hudobná komédia Pasik a pácban (Chlapíci v problémoch) aj do Rimavskej Soboty. 21. januára od 19:00 vás v rimavskosobotskom Dome kultúry čakajú známi herci ako Csomor Csilla, Beleznay Endre, Rátonyi Hajni, alebo Heller Tamás. Predpredaj vstupeniek v kníhkupectve Tompa Mihály, na Hlavnom námestí. Vstup: 12 EUR. Ďalšie informácie na tel. čísle 0917 645 549.

Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban
(hudobná komédia v dvoch častiach / zenés vígjáték két részben)

Režisér / Rendező: Gergely Róber
Hudba / Zeneszerző: Szolnoki Péter

Hrajú / Szereposztás:
Mildred........................Csomor Csilla
George........................Beleznay Endre
Ethel............................Rátonyi Hajni
Humphrey....................Heller Tamás
Jennifer.......................Szántó Szandra
Shirley.........................Némedi-Varga Tímea

 

Túl az 50. előadáson!!!

Felvidéken eddig több helyszínen (Dunaszerdahely, Gúta, Királyhelmec, Diószeg, Nagymegyer, Csallóközcsütörtök, Somorja) már nagy sikerrel játszott darab megérkezett Rimaszombatba is! A Pasik a pácban remek szereposztással várja Önt.

Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel. A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva - szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: bejelentik, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba, egy görbe és buja este ígéretében. De az emlékezetesnek ígérkező éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül…

Jegyek a Tompa Mihály Könyvesboltban elővételben 12 euro jegyáron megvásárolhatók.

Információ: 0917 645 549

PR článok


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross