No active "ca-sidebar-197687" sidebar

Ďalšie okresné mesto čakajú trojdňové oslavy. Vystúpi Lukáš Adamec, Gipsy Čáve, skupina Hrdza ale aj Gizka Oňová

16. septembra 2021 | | |  | 
Foto ilustračné. Zdroj: Pixabay.com/Free-Photos

POLTÁR – Dni mesta Poltár budú domáci a určite aj ľudia z okolitých obcí oslavovať už tento víkend. Program sa začína v piatok, mesto si pripravilo napríklad koncerty, regionálny trh, historický sprievod ale aj atrakcie pre deti.

Dni mesta Poltár pripadnú tento rok na 17. až 19. september. „Ústrednou témou akcie je sté výročie futbalu v meste Poltár,“ informuje samospráva, ktorá pripravila bohatý program. Už v piatok vystúpia napríklad šermiari Cassanova, deti z miestnej umeleckej školy, folklórne súbory alebo aj Gizka Oňová a Dušan Grúň či spevák Bystrík.

Článok pokračuje pod reklamou



Ešte pestrejší bude sobotňajší program. Vystúpi množstvo súborov, deti sa budú môcť zabaviť na atrakciách či divadelnom predstavení a odznejú aj debaty na tému futbal. Večerný program bude mať na starosti spevák Lukáš Adamec, ktorého následne vystrieda skupina Hrdza. Tešiť sa môžete aj na Gipsy Čáve.

Nedeľa bude naopak patriť športu. O futbalový zážitok sa postarajú hráči TJ Sklotatran Poltár, ktorí si zmerajú sily s FK Slovenské Ďarmoty. Okrem zápasu bude tento deň obohatený aj o sprievodný program.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross