No active "ca-sidebar-197687" sidebar

December v Kine Orbis: Vychutnajte si filmové novinky Keď prehovorila, Fabelmanovci, Šialená noc, Avatar alebo Kocúr v čižmách + SÚŤAŽ

3. decembra 2022 | |  | 

RIMAVSKÁ SOBOTA – Voľný čas môžeme oddychom stráviť v rimavskosobotskom Kine Orbis aj posledný mesiac v tomto roku. Čaká nás niekoľko filmových noviniek.

Komédie, horory, drámy, romantika i rozprávky – svoje zastúpenie má hneď niekoľko žánrov. Budete si môcť vychutnať filmy, ako napríklad Super žena, Neobyčajný svet, Princezná zakliata v čase 2, Keď prehovorila/She said alebo Fabelmanovci. Na filmovom plátne si stále môžete pozrieť aj film Čierne na bielom koni, ktorý sa natáčal v Rimavskej Sobote a Lučenci.

Článok pokračuje pod reklamou


Vianočné sviatky nie sú vždy dni pokoja a harmónie. Dokazuje to aj príbeh, v ktorom je Santa Claus životom unavený cynik, ktorý chce mať svoju najťažšiu ročnú zmenu rýchlo za sebou. To, ako sa ocitne medzi ozbrojencami, ktorí držia rodinu ako rukojemníkov, si môžete pozrieť v Šialenej noci. Po trinástich rokoch sa na filmové plátna vráti príbeh Avatar: The Way of Water, ktorý ponúkne zážitok na úplne novej úrovni.

Milovníkov animovaných filmov určite poteší najznámejší kocúr, ktorý sa vydá na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie. Po sviatkoch, ktoré strávite pri klasických rozprávkach, sa môžete naladiť na film, ktorý je emotívnou a srdcervúcou oslavou života jedinečnej a nezabudnuteľnej Whitney Houston: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY.


V Kine Orbis si môžete niektoré pozrieť filmy aj v maďarskom jazyku.

A to nie je všetko. Program Kina Orbis nájdete v našom kalendári podujatí. Pri filmoch je uvedené, v akom jazyku sa premietajú.


Súťaž o lístky

V spolupráci s Kinom Orbis sme si pre vás pripravili ďalšiu súťaž o 2 lístky do kina, ktoré si rozdelia dvaja výhercovia. Ide o lístky na film podľa vlastného výberu z decembrového programu.

Ako sa zapojiť?

Súťaž prebieha na našej stránke na sociálnej sieti Facebook. Vyhľadajte súťažný post, kde nájdete všetky podmienky súťaže. Súťaž trvá do 6. decembra do 15:00, kedy vyžrebujeme dvoch výhercov, ktorí získajú po jednom lístku do kina na film podľa vlastného výberu.

Všeobecné podmienky a pravidlá súťaží nájdete na tomto odkaze.


NENECHAJTE SI UJSŤ


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Diskusia k príspevku
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross