No active "ca-sidebar-197687" sidebar

VIDEO/FOTO: Skvelú Fair Play Music Party predčasne ukončila búrka

20. júla 2012 | | |  | 

Výbornú tanečnú párty, o ktorú sa včera večer v redute Čierny orol postaral Samo Tomeček, Zdenka Predná a freestylista Shomi, predčasne ukončila búrka. Napriek tomu sa na Fair Play Music Party stihla rozprúdiť skvelá atmosféra, približne stovka ľudí sa nechala strhnúť tanečnými rytmami a tónmi známych hitov.

Úvod večera patril DJ Salivenovi, ktorý do reduty navodil tie správne tóny, na pódium potom vyšiel rimavskosobotskému publiku dobre známy Samo Tomeček. Tentokrát so svojou kapelou Milkshejk priniesol projekt, v ktorom hostí rôznych hudobníkov a spoločne interpretujú songy svetovej hudobnej scény. „Je to projekt, ktorý bol stvorený na to, aby sa ľudia bavili,“ povedal pre Rimava.sk mladý spevák. V Rimavskej Sobote sa s ním včera predstavila aj Zdenka Predná, ako sama povedala, väčšinou sa drží vlastnej kapely a vlastných pesničiek, páčil sa jej však nápad ukázať živú hudbu a spájať rôzne hudobné žánre. Včera preto nechýbal ani freestyle v podaní Shomiho, ten to roztočil nielen pred publikom, ale aj v zákulisí pred kamerou. Hudobníkom sa včerajšia nálada v redute veľmi páčila, škoda len, že jej nedoprialo aj počasie.

[su_media url="http://www.youtube.com/watch?v=NzC3FcH4Bgo" width="600" height="388"]

„Príprava koncertu prebiehala viac než šesť hodín a nič nenasvedčovalo tomu, že večer prekazí dážď, rýchly prenos aparatúry je v podstate nemožný,“ povedala pre Rimava.sk Regina Špitálová z Mestského kultúrneho strediska. Ako podotkla, všetkým, ktorí boli na včerajšej Fair Play Music Party, ponúkajú ako odškodné zľavnené vstupné na koncert Petra Cmoríka a Petra Lipu alebo na divadlo Milky Zimkovej. „Aj teraz sa potvrdilo, že tento nádherný priestor historického nádvoria by si zaslúžil možnosť prekryť pódium v prípade nepriaznivého počasia, je to však finančne náročné,“ podotkla Špitálová.

Ako ďalej pripomenula, kultúrne leto Hot Art sa ani zďaleka nekončí. Najbližšie je na programe divadlo jedného herca, svoje herecké umenie predvedie Milka Zimková. Spoločný projekt predstaví Peter Cmorík a Peter Lipa, rockeri sa môžu tešiť na trojkoncert najlepších revivalových kapiel svetových rockových špičiek. Veľkú show prinesie Kiss Forever Band z Budapešti, bratislavskí GNR tribute a Intrepid Metallica tribute. Rimavskosoboťanov čaká tiež najnovšie predstavenie Radošincov “Šťastné konce” či predstavenie Pred obchodom zlatníka v podaní hercov košického Divadla Thália. Vyvrcholením kultúrneho leta bude v závere septembra úspešný československý muzikál s piesňami skupiny Elán Ôsmy svetadiel.

[nggallery id=768]

Zdroj: Rimava.sk, sponzorovaný článok (Rimava.sk - hlavný mediálny partner podujatia)


Pri sponzorovaných a reklamných článkoch Rimava.sk štandardne uzatvára komentáre.


Odoberajte novinky spravodajského portálu Rimava.sk, ktoré vám v e-mailovej schránke budú pristávať pravidelne.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho
Odporúčáme
No active "ca-sidebar-197688" sidebar
cross